Τώρα μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε τα αγαπημένα παπούτσια των celebrities!

Τώρα μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε τα αγαπημένα παπούτσια των celebrities!

 

Η Kate Moss, η Helena Christensen, η Madonna, η Joan Collins, η Susan Sarandon, η Kate Winslet και η Bonnie Wright είναι μόνο μερικές από τις celebrities που δώρισαν ένα από τα αγαπημένα τους ζευγάρια παπούτσια για δημοπρασία, σε μια προσπάθεια να στηρίξουν το έργο της δημοσιογράφου, Amy Hanson και της φιλανθρωπικής οργάνωσης, Small Steps. 

Η Amy Hanson, εγκατέλειψε τη δουλειά της για να ξεκινήσει την εν λόγω πρωτοβουλία, μετά από μια επίσκεψη στην Καμπότζη το 2009, που άλλαξε τη ζωή της.

«Μόλις είχα κλείσει τα 30 και έψαχνα κάτι πιο σημαντικό για να συμβάλω", λέει η Hanson. "Αφού είδα τόσα πολλά άστεγα παιδιά χωρίς παπούτσια σε σκουπίδια γεμάτα με σπασμένα γυαλιά και αιχμηρά αντικείμενα στον μεγαλύτερο χώρο υγειονομικής ταφής της Καμπότζης, ήμουν συντετριμμένη και έτσι σκέφτηκα μια ιδέα. Σκέφτηκα, ότι ίσως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την εμπειρία και τις επαφές που έχω μέσω της δουλειάς μου για να κάνω μια θετική αλλαγή στη ζωή τους», λέει χαρακτηριστικά.

Ένα μήνα μετά την επιστροφή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκίνησε από την κρεβατοκάμαρά της στο βόρειο Λονδίνο, η μεγαλύτερη δημοπρασία παπουτσιών διασημοτήτων στον κόσμο. Αυτό που ξεκίνησε με μία απλή παράδοση παπουτσιών, πλέον παρέχει στα παιδιά ό, τι χρειάζονται για να κάνουν μικρά βήματα από τη φτώχεια στην εκπαίδευση, σπάζοντας τον φαύλο κύκλο της αναζήτησης στα σκουπίδια για επιβίωση.

Celebrities από κάθε χώρο, από τη Natalie Portman έως τον θρυλικό ροκ Chris Martin και τον επαγγελματία του τένις Roger Federer μοιράζονται τους λόγους τους για τους οποίους συνεισφέρουν στο έργο.

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από την Αυστραλία, SIA εξέφρασε την υποστήριξή της για τη δημοπρασία του Small Steps, λέγοντας: «Είμαι τόσο περήφανη που δωρίζω ένα ζευγάρι παπούτσια στο Small Steps - η δουλειά τους που συγκεντρώνει κεφάλαια για παιδιά που ζουν σε απάνθρωπες συνθήκες είναι το πρώτο βήμα για να αποκτήσουν αυτά τα παιδιά την υγεία, την ασφάλεια και την εκπαίδευση που τους αξίζει».

Το Small Steps Project 2020 Celebrity Shoe Auction πραγματοποιείται διαδικτυακά στο eBay έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδό του στο Instagram ελέγχοντας το @smallstepsproject.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top