Τσάντες με οθόνες: Ο οίκος Louis Vuitton μας συστήνει το αξεσουάρ του μέλλοντος

Τσάντες με οθόνες: Ο οίκος Louis Vuitton μας συστήνει το αξεσουάρ του μέλλοντος

Οι τσάντες με οθόνη που έκαναν το ντεμπούτο τους στο Cruise 2020 show του οίκου Louis Vuitton μας έδωσαν μια γεύση του πώς θα είναι τα αξεσουάρ στο μέλλον!

Οι οθόνες στηρίζονται στην τεχνολογία AMOLED και έχουν ανάλυση 1920 x 1440. Μια από τις δύο τσάντες διαθέτει διπλή οθόνη, όλες εμφανίζουν βίντεο από διάφορες τοποθεσίες ανά τον κόσμο ενώ υπάρχει και ένα demo ενός...Internet browser.Ο γαλλικός οίκος μόδας αποκάλυψε πως οι πρωτότυπες αυτές τσάντες είναι η βάση για τον επαναπροσδιορισμό της μόδας μέσα από ένα φουτουριστικό πρίσμα και δήλωσε πως «πάντοτε προσπαθούμε να αναμίξουμε την καινοτομία και το savoir-faire».

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το sci-fi αξεσουάρ έχει ως στόχο να κάνει ασαφή τα όρια μεταξύ smartphone και τσάντας.Όπως είναι εμφανές από το βίντεο που ανέβηκε στο λογαριασμό του Louis Vuitton στο Instagram, οι οθόνες έχουν τη δυνατότητα scrolling. Ο στόχος των κατασκευαστών φαίνεται πως είναι να συνδυάσουν τις λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου και της τσάντας χειρός.

Αν τελικά οι τσάντες της Louis Vuitton με τις αναδιπλούμενες οθόνες, βρουν το δρόμο τους προς την αγορά, το σίγουρα είναι ότι η τιμή τους θα είναι αρκετά μεγάλη, κρίνοντας και μόνο από τα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας που κοστίζουν περίπου $1000.


Scroll To Top