Στην Κρήτη έφτασε η σορός του 36χρονου Αντώνη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος της Blue Horizon τον έσπρωξαν κατά την προσπάθειά του να ανέβει στο πλοίο καθυστερημένα, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στη θάλασσα και να χαθεί στα απόνερα.

Ο Αντώνης πάλευε για αρκετά λεπτά μέσα στο νερό δίνοντας “μάχη” να κρατηθεί στην επιφάνεια, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ενώ όλοι τον έβλεπαν στο λιμάνι, κανείς δεν έκανε προσπάθεια να τον βοηθήσει.

Αυτή τη φορά δεν τον εμπόδισε κανείς. Αυτή τη φορά ο Αντώνης μπήκε στο πλοίο, για το τελευταίο του ταξίδι.

Η σορός του 36χρονου Αντώνη βρισκόταν στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο από τις 11 π.μ.

Αυτή την στιγμή λοιπόν, φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον 36χρονο στην πατρίδα του, τον Άγιο Νικόλαο.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται τα αδέρφια του που δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε ο αδερφός τους.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr που έχει δημοσιεύσει και φωτογραφίες, λιποθύμησε πρώτα ο κουνιάδος του, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η αδερφή του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Η εταιρεία στην οποία ανήκει το πλοίο Blue Horizon, αποφάσισε να αποσύρει το μοιραίο πλοίο από τη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς. Στη θέση του θα βρίσκεται το πλοίο Έλυρος.