Τεράστια κινητοποίηση υπάρχει εδώ και μέρες για την 7χρονη Αναστασία που έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο. Η μικρή θα πρέπει να υποβληθεί σε θεραπεία, όμως το κόστος είναι τεράστιο.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της μαθήτριας της δευτέρας δημοτικού, ένα κύμα συμπαράστασης ξεσηκώθηκε: Έχει διοργανωθεί μαραθώνιος αγάπης, προβολή ταινίας, ενώ δεκάδες κουμπαράδες έχουν τοποθετηθεί σε καταστήματα της Καλαμάτας και της Μεσσήνης. Άλλα, δε, καταστήματα θα προσφέρουν μέρος των εσόδων τους γι’ αυτό το σκοπό. Επιπρόσθετα διοργανώθηκε τουρνουά τένις, ενώ πραγματοποιήθηκε και συναυλία αλληλεγγύης.

Είναι τόσο μεγάλη η στήριξη της τοπικής κοινωνίας που δημιουργήθηκε μέχρι και ομάδα στο Facebook υπό τον τίτλο «Για την Αναστασία – Καλαμάτα».

Στις 25 Οκτωβρίου, οι γονείς της της 7χρονης, ο Ηλίας Τριανταφυλλάκης και η Ξένια Πρεζεράκου, δημοσίευσαν στο facebook ένα κείμενο με το οποίο εξηγούσαν την πάθηση της κόρης τους και τις ενέργειες στις οποίες σκοπεύουν να προχωρήσουν:

Μάλιστα, πρόσφατα εγκρίθηκε και λογαριασμός ενίσχυσης από την τράπεζα: «Εγκρίνουμε τη λειτουργία Ατομικού Ερανικού Τραπεζικού Λογαριασμού με αριθμό 0026.0260.840101956591 που έχει ανοιχθεί στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK (υποκατάστημα 0260 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) στο όνομα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του παιδιού του, Τριανταφυλλάκη Αναστασία του Ηλία, σε Νοσοκομείο ή Κέντρο Αποθεραπείας / Αποκατάστασης του εξωτερικού».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!