Σοκολάτα! Μια λέξη με… γοητεία, αφού λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να της αντισταθούν. Είτε τη δοκιμάσεις σαν γλυκό είτε σαν ρόφημα, το βέβαιο είναι πωςδεν μπορείς να την αποχωριστείς! Τι γίνεται, όμως, ότανπρέπει να κάνεις δίαιτα και η σοκολάτα μοιάζει με εμπόδιο;Το νέο βιβλίου του Μάνου Καζαμία είναι η ζωντανή απόδειξη πως είναι ψέμα οτι η σοκολάτα παχαίνει.

Είναι καιρός ναγνωρίσετε, λοιπόν, τη «Δίαιτα με σοκολάτα», γιατί σημασίαδεν έχει τι τρως αλλά πώς το τρως! Μέσα από τις σελίδες τουνέου του βιβλίου, ο Μάνος Καζαμίας μας προσφέρει μερικέςπεντανόστιμες συνταγές, όλες φτιαγμένες με σοκολάτα,ώστε να μη στερηθούμε την αγαπημένη μας γεύση, ακόμα κιόταν κάνουμε δίαιτα!

Το 1987, ο Μάνος Καζαμίας αποφοίτησε από το τμήμα Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και με την υποτροφία του Ιδρύματος Χαροκόπου συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Μάνος Καζαμίας συμμετέχει σε δεκάδες ομιλίες με θέματα που αφορούν στη σημασία της διατροφής σε σχέση με την πρόληψη της οστεοπόρωσης στις μετεμμηνοπαυσιακές ηλικίες, τον διαβήτη, την παιδική παχυσαρκία, κτλ.

Έχει συνεργαστεί με πολλές τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με τη διατροφή, ενώ αποτέλεσε βασικό συνεργάτη μεγάλων εταιρειών όπως η ELBISCO στον τομέα δημιουργίας νέων προϊόντων.

Από το 2002 τον συναντάμε και στα εκδοτικά δρώμενα με βιβλία διατροφής, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη αποδοχή από το κοινό. Συνεχίζει να πρεσβεύει τα διατροφικά του πιστεύω τόσο στην καθημερινή εξάσκηση του επαγγέλματος του Κλινικού Διαιτολόγου Διατροφολόγου όσο και στην επικοινωνία του με το κοινό μέσω των βιβλίων του, καθώς και εκπομπών που λαμβάνει μέρος τόσο σε πάνελ με συναφή θέματα όσο και σε δελτία ειδήσεων.

Είναι ενεργό επιστημονικό μέλος:
• Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων
• Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας
• Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού Οστών
• ΒρετανικούΣυλλόγουΔιαιτολόγων
• Nutrition Society of London
• British Diabetic Association
• British Association of Parenteral Nutrition
• Γιατροί Χωρίς Σύνορα

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!