Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η κατάθεση της δεύτερης γυναίκας που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού, το 2010, στο Θέατρο Μουσούρη.

Συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός είχε ξεσπάσει σε λυγμούς τη Δευτέρα, κατά την πρώτη μέρα της κατάθεσής της, η οποία έγινε για πρώτη φορά με «ανοιχτές» τις θύρες του δικαστηρίου.

Η γυναίκα ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα τη Δευτέρα, αλλά, λόγω της έντασης και της αδιαθεσίας που -όπως είπε- ένιωθε, δεν ολοκλήρωσε την περιγραφή της αξιόποινης πράξης.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, κεκλεισμένων των θυρών, της πρώτης καταγγέλλουσας και λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης, η ένταση στη δικαστική αίθουσα χτύπησε «κόκκινο».

Ο συνήγορος της νεαρής ηθοποιού (δεύτερης καταγγέλλουσας) αναφέρθηκε στο κίνημα #ΜeΤoo, αλλά και στην απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για τη διά βίου διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου εις βάρος του υπήρχαν κι άλλες καταγγελίες για παρενοχλήσεις, αλλά και μια καταγγελία για βιασμό από γνωστή ηθοποιό πριν 16-17 χρόνια.

Πηγή: zougla.gr

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!