Κάθε μέρα, από νωρίς το πρωί, οι τρεις φίλοι ετοιμάζουν φρέσκα γεύματα για τους τετράποδους φίλους μας στην κουζίνα του Dog Bakery. Το ενδιαφέρον να δημιουργήσουν μια επιχείρηση, που θα παράγει φρέσκια τροφή για σκύλους και γάτες, γεννήθηκε πριν από ενάμιση χρόνο.

«Η ιδέα προέκυψε όταν αντιληφθήκαμε ότι υπάρχουν αρκετοί σαν εμάς, που είχαμε μια ανησυχία για τις τροφές που δίναμε στα κατοικίδιά μας. Συνεπώς, γνωρίζοντας το πόσο σημαντική είναι η φρέσκια διατροφή στον άνθρωπο, δημιουργήσαμε το Dog Bakery που παράγει φρέσκια μαγειρευτή τροφή», λέει σε συνέντευξή του στο Sputnik ο ένας από τους συνιδρυτές του Dog Bakery, Παναγιώτης Ζώτος.

Φρέσκο φαγητό για κατοικίδια
 

Εκτός από μαγειρευτά γεύματα, στο Dog Bakery φτιάχνουν χειροποίητες λιχουδιές επιβράβευσης για σκύλους, συμπληρώματα διατροφής, αλλά και γλυκά – τούρτες για όλες τις ξεχωριστές περιστάσεις.

Όλες οι συνταγές που παράγει η ομάδα του Dog Bakery είναι ελεγμένες από εξειδικευμένους διατροφολόγους και κτηνιάτρους. Μάλιστα, οι τροφές που θα βρούμε στον φούρνο είναι κατάλληλες για κατανάλωση και από ανθρώπους, επειδή τα υλικά είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούμε και εμείς στο φαγητό μας. Ωστόσο, επειδή οι αναλογίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ζώων, η γεύση τους θα μας φανεί ουδέτερη.

Πηγή: sputniknews.gr

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!