Η γκαλερί HOFA σε συνεργασία με την ΑRTCELS φέρνουν για πρώτη φορά στην καρδιά της της Μυκόνου έργα καλλιτεχνών όπως οι Kaws, Banksy, Damien Hirst, George Condo και Jeff Koons.

Στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον εντυπωσιακό ολοκαίνουριο χώρο της γκαλερί HOFA που βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι του νησιού θα υπάρχουν ακόμα έργα διεθνώς καταξιωμένων εικαστικών, όπως οι Anthony James, Zhuang Hong Yi, Adam Parker Smith και Daniel Arsham, μεταξύ άλλων.

«Μετά από 3 πολύ επιτυχημένα χρόνια στο Nammos Village, παρουσιάζουμε τον καινούριο χώρο μας στη Χώρα Μυκόνου με μια έκθεση υψηλού προφίλ, που όμοιά της δεν έχει ποτέ στο παρελθόν παρουσιαστεί στο νησί», δήλωσε ό Elio D’Anna, συνιδρυτής της HOFA και της ARTCELS και πρόσθεσε: «Εννοείται ότι θα τηρηθούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και ό,τι άλλο απαιτείται για την ασφάλεια των επισκεπτών. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα ιδιωτικής ξενάγησης για όποιον επενδυτή θέλει να απολαύσει τα εκθέματα με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και υπευθυνότητα».  

Η έκθεση «XXI» θα εγκαινιαστεί στις 27 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2020 ενώ θα είναι διαθέσιμη και ψηφιακά, στην ιστοσελίδα της γκαλερί HOFA.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!