Αρχαία τραγωδία εξελίσσεται στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου νοσηλεύονται ο πατέρας που εγκατέλειψε το 5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή, αλλά και η μητέρα του.

Το αδιανόητο συμβάν συνέβη την Τρίτη (9/5), όταν ο 35χρονος Κ.Ζ. έφυγε για την εργασία του, παίρνοντας μαζί του και το μωρό για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Για άγνωστο λόγο αυτό δεν συνέβη, με το μωρό να παραμένει στο αυτοκίνητο και τον 35χρονο να εργάζεται κανονικά μέχρι τη στιγμή που δέχθηκε τηλεφώνημα από τη σύζυγό του. Η ίδια είχε ενημερωθεί από τον βρεφονηπιακό σταθμό ότι το παιδί δεν είχε παραδοθεί στις υπεύθυνες, με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί εύλογα πού βρίσκεται το μωρό και να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Ο πατέρας συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας φρουρούμενος. Η δικογραφία από το Α.Τ. Άρτας σύμφωνα με το arta2day.gr, θα πάει στον εισαγγελέα με τον οποίο αύριο θα υπάρξει επικοινωνία για το πότε θα οδηγηθεί για απολογία ο 37χρονος πατέρας και εφόσον θα είναι σε θέση να απολογηθεί για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας το καλώδιο της τηλεόρασης. Η παρέμβαση των γιατρών ήταν άμεση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Την ίδια στιγμή η τραγική μητέρα συνεχίζει να είναι σε κατάσταση σοκ, ζητάει διαρκώς το μωρό της και οι γιατροί προκειμένου να παραμείνει ήρεμη της χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους.

Όπως σημειώνει το artinos.gr, η υπόθεση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε βεντέτα, καθώς συγγενείς από τη πλευρά της μητέρας που έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο, απειλούν τον πατέρα με λιντσάρισμα.

Πηγή: zougla.gr