Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του πιλότου στις κάμερες μετά την απολογία του στον ανακριτή

Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του πιλότου στις κάμερες μετά την απολογία του στον ανακριτή

 

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε την Τρίτη (22/06) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς, μετά την πολύωρη απολογία του για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Την ώρα που έβγαινε από το γραφείο του εισαγγελέα, ο 33χρονος πιλότος γύρισε προς τους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αν έχει να πει κάτι: «Μια μεγάλη συγγνώμη παιδιά».

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος προσπάθησε με κάθε τρόπο να πείσει τον ανακριτή πως η σχέση του με την άτυχη κοπέλα ήταν πολύ καλή, για να δείξει έτσι πως δεν είχε κίνητρο να τη σκοτώσει. Επίσης, αρνήθηκε ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημα.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και τα δύο αιτήματα τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε στον ανακριτή, για να ανατρέψει τα στοιχεία της δικογραφίας ότι προσχεδίασε το έγκλημα.

Το πρώτο αφορά στη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, προκειμένου να μιλήσουν για την... ωραία εικόνα που είχαν σχηματίσει για τη σχέση μεταξύ τους.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα, προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους. Ξεκίνησαν, όπως είπε, μια κουβέντα φορτισμένη. Κάποια στιγμή, ενώ την είχε αγκαλιάσει, ισχυρίστηκε, έγειρε δίπλα της και συνέβη ό,τι συνέβη, ισχυρίστηκε.

«Ζητώ συγγνώμη που κατέστρεψα δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού μου», φέρεται να υποστήριξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top