Η  Facebook αλλάζει όνομα και πλέον θα ονομάζεται Meta.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του virtual reality πλατφόρμας Metaverse από τον Mark Zuckerberg, όπου ουδεμία αναφορά έγινε σε αλλαγή ονόματος, ο ιδρυτής της Facebook αποκάλυψε σε ανάρτηση του ότι η εταιρεία επιχειρεί να κάνει επανεκκίνηση με το νέο όνομα της.  Η αλλαγή του ονόματος αφορά τη μητρική εταιρεία και όχι τις εφαρμογές της, όπως το Facebook, το Instagram και το Whatsapp.

Η αλλαγή έρχεται μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας που ήρθαν στο φως μέσω των Facebook Papers και της κατάθεσης του πρώην στελέχους της Φράνσις Χόγκεν σε επιτροπή του αμερικάνικου Κογκρέσου.

Στην μακροσκελή ανάρτηση του, ο Zuckerberg δείχνει να αποστασιοποιείται από την εφαρμογή που τον έκανε έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. «Από εδώ και στο εξής θα έχει προτεραιότητα το Metaverse και θα ακολουθεί το Facebook» γράφει και προσθέτει: «Αυτό σημαίνει ότι με τον καιρό οι χρήστες δεν θα χρειάζονται λογαριασμό στο Facebook για να χρησιμοποιήσουν τις άλλες υπηρεσίες μας». Είναι αυτή η αρχή του τέλους για το πιο εμβληματικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης; Θα το μάθουμε εν καιρώ…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!