Ανοίγει η αυλαία στη δίκη για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη πέρυσι, τον Μάιο, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς και δράστη τον 32χρονο σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Μετά το «θέατρο» η ομολογία

Ο 32χρονος πιλότος ο οποίος είχε συλληφθεί στην Αλόννησο, 37 ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, αναγκάστηκε να ομολογήσει στους αστυνομικούς, μπροστά στα συντριπτικά στοιχεία σε βάρος του ότι εκείνος τη σκότωσε, όταν του είπε ότι θα τον εγκαταλείψει. Μέχρι τη στιγμή της ομολογίας του όμως προσπαθούσε να πείσει τους πάντες πως είναι ένας «χαροκαμένος» σύζυγος κι επιδόθηκε σε ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ ηθοποιίας, ισχυριζόμενος πως η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ένοπλους ληστές που δήθεν μπήκαν στη μονοκατοικία όπου διέμεναν.  

Το τραγικότερο όλων βέβαια είναι πως το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του 11 μηνών τότε μωρού του ζευγαριού, της μικρής Λυδίας την οποία έβαλε μάλιστα να ξαπλώσει, δίπλα στο άψυχο σώμα της 20χρονης μητέρας της. Για να ενισχύσει δε το σενάριο της ληστείας, ο 32χρονος πιλότος δεν δίστασε να σκοτώσει και να κρεμάσει στο κάγκελο της εσωτερικής σκάλας του σπιτιού ακόμη και τον σκύλο του ζευγαριού.    

Τα επιβαρυντικά στοιχεία

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας όμως, και με την ανάκτηση των δεδομένων από την κάμερα που υπήρχε μέσα στο σπίτι, τα κινητά τηλέφωνα και το βιομετρικό ρολόι της άτυχης Καρολάιν, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τις αντιφάσεις στους ισχυρισμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος «έσπασε», μετά από ανάκριση 8 και πλέον ωρών.  
Η σύλληψή του 32χρονου πιλότου έγινε μάλιστα στο μνημόσυνο της 20χρονης συζύγου του όπου εκείνος είχε μεταβεί, κρατώντας στην αγκαλιά του, το μωρό τους.

«Δεν είχα σχεδιάσει τίποτα. Είχαμε έναν μεγάλο καβγά και έδρασα χωρίς να σκεφτώ. Δεν ομολόγησα από την αρχή γιατί σκεφτόμουν το παιδί μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στους αστυνομικούς ενώ στην απολογία του είχε  υποστηρίξει πως δεν το είχε προσχεδιάσει και ούτε είχε κάποιο κίνητρο. «Έχω μετανιώσει πραγματικά για την πράξη μου αυτή. Κατέστρεψα τη ζωή μου και την οικογένειά μου. Έχω πλήρη γνώση πως η συγνώμη είναι μια πολύ μικρή λέξη και σε καμία περίπτωση δεν αρκεί για να απαλύνει το πόνο που προκάλεσα… Έτερα γεγονότα πυροδότησαν την κατάσταση, καθώς τίποτα δεν είχε προαποφασιστεί. Και πάλι ζητώ συγνώμη και θα ήθελα να επισημάνω ότι σκέψη μου και γνώμονας για ό,τι μετέπειτα συνέβη ήταν η μονάκριβη κόρη μου».

Διαβάστε τη συνέχεια στο zougla.gr

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!