Ο οίκος ανοχής, όπου ο Ηλίας Μίχος οδηγούσε και εξέδιδε τη 12χρονη και ο άνθρωπος με τον οποίο έκανε τις συνεννοήσεις του, διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο για τις αρχές της Υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, καθώς στο πλαίσιο αυτό ερευνούν, αν πίσω από την εκπόρνευση του παιδιού κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα. Περισσότερα από 35 άτομα, που περνούσαν το κατώφλι του οίκου ανοχής, φιγουράρουν στην «κόκκινη λίστα» της Ασφάλειας σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν. Οι έρευνες διεξάγονται σε τρία διαφορετικά επίπεδα, με τις Αρχές να έχουν ήδη βρει ενοχοποιητικά αποδεικτικά στοιχεία για άλλους και η έκδοση ενταλμάτων και η σύλληψη τους, να είναι θέμα χρόνου.

Η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε την Τρίτη τον οίκο ανοχής στην περιοχή του Κεραμικού αλλά και τον ιδιοκτήτη του που φέρεται να είναι ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για οίκο ανοχής που την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου πραγματοποίησαν «έφοδο» οι αστυνομικοί και προχώρησαν στη σύλληψη τριών εκδιδόμενων γυναικών και ακόμα μίας εργαζόμενης που δεν είχαν τα απαιτούμενα έγγραφα για να εργαστούν. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο ιδιοκτήτης είναι άνδρας με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, τον οποίον κάλεσαν οι ιερόδουλες την περασμένη Τετάρτη όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο σε δύο οίκους ανοχής. Ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του Μίχου και να είχε γνώση για τη δράση του. Η 12χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες,  περιέγραψε το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο χαρακτηρίζεται «κλειδί» στην υπόθεση, και μάλιστα τον είχε ακούσει να λέει στον Μίχο πως «θα μπλέξουμε», λόγω της ηλικίας της.

Ο μυστηριώδης άνδρας ελέγχει άλλους τέσσερις οίκους ανοχής στην περιοχή ενώ οι υπεύθυνοι των Studio τον ειδοποίησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χώρο. Η κατάθεσή του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς αναμένεται να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των βιαστών της 12χρονης.

Σοκάρουν οι περιγραφές της 12χρονης από το Κολωνό για την αγριότητα της σεξουαλικής κακοποίησης που δέχτηκε στα χέρια του 53χρονου Ηλία Μίχου και των υπολοίπων αντρών που τη βίαζαν. Πέντε άτομα μέσα σε μισή ώρα κακοποιούσαν το 12χρoνο κοριτσάκι, ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις τους πάνω του.

Ο Ηλίας Μίχος ήταν αυτός που οδηγούσε τη 12χρονη στον οίκο ανοχής, με τους γκρίζους τοίχους που βρισκόταν σε απόσταση δεκαπέντε με είκοσι λεπτά από το σπίτι του παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα στο zougla.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!