Η Jenna Jameson αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών. Αν και πλέον έχει «κρεμάσει τα τακούνια» της και έχει γίνει μητέρα και σύζυγος, καθώς παντρεύτηκε έναν Ισραηλινό επιχειρηματία και απέκτησε μια κόρη, διατηρεί τον τίτλο της «Βασίλισσας του πορνό» που πολύ δύσκολα κάποια θα της τον πάρει. 

Η Jenna Jameson είναι πλέον 47 ετών και τον τελευταίο καιρό, υπέφερε από εμετούς. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η διάγνωση ήταν σοκαριστική: H Jeena Jameson πάσχει από το σύνδρομο σύνδρομο Guillain-Barre, ένα σύνδρομο που προκαλεί μυϊκή αδυναμία. 

Συγκεκριμένα είναι μία σπάνια, αυτοάνοση διαταραχή, στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τα νεύρα, προκαλώντας μυϊκή αδυναμία και μερικές φορές παράλυση. Τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν από μερικές εβδομάδες έως αρκετά χρόνια. Οι περισσότεροι ασθενείς αναρρώνουν πλήρως ενώ υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις που έχει παρουσιαστεί μόνιμη νευρική βλάβη.

«Όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο στο σπίτι, βασανιζόταν. Οι μύες των ποδιών της ήταν πολύ αδύναμοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στο μπάνιο. Για να πάει στο μπάνιο, έπρεπε να τη βοηθήσω, να τη σηκώσω από το κρεβάτι και να την κρατάω. Μετά, μέσα σε δύο μέρες, η κατάσταση χειροτέρεψε, τα πόδια της άρχισαν να μην την κρατούν, αδυνατούσε να περπατήσει. «Κάνει φυσικοθεραπεία, για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Οι γιατροί ξεκινούν τη θεραπεία για να δουν πώς θα πάει. Συνέχιστε, λοιπόν, να προσεύχεστε» ανέφερε ο σύζυγός της σε ένα βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στα social media.

Η ίδια η Jenna Jameson, μέσα από το νοσοκομείο, έστειλε το δικό της μήνυμα στους ακολούθους της: «Καλησπέρα σε όλους και σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη σας. Βλέπω ξεχωριστά το κάθε ένα μήνυμα και το εκτιμώ. Οι γιατροί πιστεύουν ότι έχω σύνδρομο Guillain-Barre και έχουν ξεκινήσει μια σχετική θεραπεία. Θα μείνω στο νοσοκομείο μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία. Ελπίζω να βγω το συντομότερο.» 

 

Στην τελευταία ενημέρωση που ανέβηκε στο προφίλ της, ο σύζυγός της φαίνεται σε ένα βίντεο να λέει ότι η κατάστασή της παρόλη τη νοσηλεία δεν έχει σημειώσει ιδιαίτερη πρόοδο: «Tα πόδια της λυγίζουν, δεν την κρατάνε. Δεν μπορεί να περπατήσει, ούτε να σταθεί όρθια και δεν βλέπει ακόμη καμια πρόοδο με την θεραπεία της. Οι γιατροί υποψιάζονταν ότι είχε το σύνδρομο Guillain-Barre, αλλά πλέον θα κάνουν κι άλλες νευρολογικές εξετάσεις γιατί δεν είναι βέβαιοι. Αύριο θα είναι μια μεγάλη μέρα για εκείνη καθώς θα γίνουν πολλές σχετικές εξετάσεις.Εκτιμά όλα σας τα μηνύματα υποστήριξης και τις προσευχές σας. Συνεχίστε να της στέλνετε. Σας ευχαριστώ.»

 

Επιμέλεια: Έλενα Φάκου

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!