Η Άννα Κορακάκη χαρακτήρισε δίκαιη την πιθανότητα να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής αναφέρθηκε στον κίνδυνο που υπάρχει να υπάρξει κρούσμα στο ολυμπιακό χωριό, όπου θα βρίσκονται χιλιάδες αθλητές, ενώ εξέφρασε την ανησυχία της για το αγωνιστικό σκέλος.

«Δεν έχω ενημέρωση τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς. Η ΔΟΕ ξεκαθάρισε πως με προτρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας γιατί θα γίνουν κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Δεν είναι μόνο οι αθλητές που έχουν προκριθεί για το Τόκιο, είναι κάποιοι που δεν έχουν προκριθεί γιατί δεν έχουν γίνει τα προολυμπιακά τουρνουά. Είναι πάρα πολλά τα θέματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» σχολίασε μεταξύ άλλων στο Metropolis 95,5 και συνέχισε:

«Είναι αγωνιστικά δίκαιο να πάρουν αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Το πρόβλημα είναι το τώρα, γιατί ο ένας μήνας που μένουμε μέσα, οι Ολυμπιακοί είναι σε 4 μήνες και μπορεί τότε να έχει λυθεί το θέμα, αλλά το πρόβλημα είναι το τώρα. Η ΔΟΕ επιμένει να συνεχίσουμε κανονικά, αλλά πώς θα γίνει αυτό όταν έχουμε βγει από την κανονικότητά μας; Οι Ρώσοι σκοπευτές της εθνικής ομάδας βρίσκονται σε ένα προπονητικό κέντρο και κάνουν προετοιμασία παρά την καραντίνα. Εγώ θέτω το ερώτημα τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα μέσα στο ολυμπιακό χωριό, θα είμαστε 12.000 άτομα από όλο τον κόσμο».

Πηγή: zougla.gr

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!