Ο γιος της άτυχης ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, είναι ο δολοφόνος της, όπως ομολόγησε τελικά στις αρχές τα ξημερώματα της Κυριακής 5 Ιουνίου 2022. Η άτυχη 73χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη χθες Σάββατο 4 Ιουνίου στο σπίτι της στην Αίγινα  με μία σακούλα περασμένη στο κεφάλι της, μέσα σε μία “λίμνη” αίματος.

Ο 46χρονος γιος της, είχε εξ’ αρχής προσαχθεί στην Ασφάλεια Πειραιά ως ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος για την άγρια δολοφονία της μητέρας του, την οποία τελικά και ομολόγησε. Μάλιστα στο σημείο του εγκλήματος, βρέθηκαν δύο μαχαίρια, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, με τα οποία ο μητροκτόνος τέλεσε το έγκλημα.  Μετά τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε ψυχιατρική εξέταση, καθώς όπως αναφέρεται σε όλες τις μαρτυρίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.  

 Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!