Ο Ιούνιος έρχεται και το Netflix φέρνει νέες σειρές και ολόφρεσκες σεζόν αγαπημένων προγραμμάτων.

Τρία Μέτρα πάνω από τον Ουρανό: Σεζόν 2 (03/6/2021)

Το καλοκαίρι έφτασε ξανά και ενώ πολλές σχέσεις άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο, αυτή η παρέα συνειδητοποιεί ότι κάποια φλερτ είναι απλώς ακαταμάχητα.

Πόσα πράγματα μπορούν να συμβούν μέσα σε έναν χρόνο; Πολλά, ιδίως αν είστε νέοι όπως οι πρωταγωνιστές του Τρία Μέτρα πάνω από τον Ουρανό. Είναι ξανά καλοκαίρι, η Σάμερ, ο Έντο και η Σοφία περνούν τις τελικές εξετάσεις και κάνουν σχέδια για το μέλλον, ο Άλε είναι στην Ισπανία και ζορίζεται με την επιστροφή του στην πίστα και τη νέα του ερωμένη Λόλα, ενώ ο Ντάριο ψάχνει να βρει ποιον δρόμο θα διαλέξει.

Όλοι ανακαλύπτουν τι σημαίνει στ’ αλήθεια να μεγαλώνεις. Αυτό το καλοκαίρι όμως θα μιλήσει κυρίως για τον έρωτα: αυτό το βασανιστικό και εκστατικό συναίσθημα που νιώθουμε ότι μας ονειρεύονται, μας επιθυμούν, μας φοβούνται που τελικά πραγματοποιείται και, για ακόμη μια φορά συνοδευόμενο από ένα συναρπαστικό σάουντρακ, θα βάλει τις καρδιές των πρωταγωνιστών απέναντι από νέες προκλήσεις.

Feel Good: Σεζόν 2 (04/6/2021)

Η περίπλοκη ερωτική σχέση της Μέι και της Τζορτζ συνεχίζεται, καθώς η Μέι παλεύει να συμφιλιωθεί με τα φαντάσματα του παρελθόντος ενώ η Τζορτζ προσπαθεί να ξαναφτιάξει το παρόν της. Θα μπορέσουν να ωριμάσουν μαζί ή θα προχωρήσουν χώρια.

Προσπαθώντας να τα ξαναβρεί με την Τζορτζ –και τον εαυτό της– μετά την υποτροπή της στο τέλος του πρώτου κύκλου, η Μέι καταλαβαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της για να προχωρήσει.

Sweet Tooth: Σεζόν 1 (04/6/2021)

Μια νέα ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, προτείνει τον Ιούνιο το Netflix. Δέκα χρόνια μετά το χάος που προκάλεσε η «Μεγάλη Κατάρρευση» στον κόσμο και οδήγησε στη μυστηριώδη εμφάνιση υβριδικών, δηλαδή μωρών που γεννιούνται μισοί άνθρωποι και μισοί ζώα. Αβέβαιοι για το αν τα υβριδικά είναι η αιτία ή το αποτέλεσμα του ιού, πολλοί άνθρωποι τα φοβούνται και τα κυνηγούν.

Ζώντας για μια δεκαετία αποκλεισμένο στο ασφαλές σπίτι του στο δάσος, το άβγαλτο υβριδικό αγόρι-ελάφι Γκας (Κρίστιαν Κόνβερι) γίνεται αναπάντεχα φίλος με τον μοναχικό περιπλανώμενο Τζέπερντ (Νόνσο Ανόζι). Μαζί ξεκινούν μια απίθανη περιπέτεια σε όλη την Αμερική που έχει απομείνει, αναζητώντας απαντήσεις για την καταγωγή του Γκας, το παρελθόν του Τζέπερντ και το αληθινό νόημα της πατρίδας.

Η ιστορία τους όμως είναι γεμάτη από αναπάντεχους φίλους και εχθρούς, ενώ ο Γκας γρήγορα μαθαίνει ότι ο απολαυστικός, επικίνδυνος κόσμος έξω από το δάσος είναι πολύ πιο περίπλοκος από αυτό που είχε φανταστεί. Βασισμένο στη σειρά βιβλίων της DC Comics του Τζεφ Λεμίρ, τη διεύθυνση παραγωγής του Sweet Tooth υπογράφουν οι Τζιμ Μικλ, Μπεθ Σουάρτζ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σούζαν Ντάουνι, Αμάντα Μπάρελ και Λίντα Μόραν.

Τα Καλύτερα Τηγάνια της Αμερικής: Σεζόν 1 (09/6/2021)

Με πάθος για το φαγητό και όρεξη για διασκέδαση, ο κριτικός Ντέιμ Ντροπς επισκέπτεται τα πιο καυτά μέρη στην Αμερική για τα καλύτερα και πιο φρέσκα τηγανητά πιάτα.

Μια νέα εκπομπή που κινείται στα όρια του ριάλιτι και της αγάπης του Ντροπς, του «Παππού των κριτικών φαγητού» στο YouTube, με το κανάλι του να καταγράφει περισσότερα από 250 εκατομμύρια views. Ο Αμερικανός ταξιδεύει στις ΗΠΑ και ανακαλύπτει τα καλύτερα, καλά κρυμμένα τηγανητά πιάτα σε γωνιές των δρόμων, καλοβαλμένα εστιατόρια και οικιακές κουζίνες.

Loupin: Μέρος 2 (11/6/2021)

Η γαλλική σειρά μυστηρίου που συγκλόνισε τους χρήστες του Netflix σε όλο τον κόσμο επιστρέφει επιτέλους με το δεύτερο μέρος του πρώτου κύκλου. Πλέον, δεν πρόκειται για παιχνίδι.

Η αστρέψεπροσπάθεια του Ασάν να εκδικηθεί τον Ουμπέρ Πελεγκρινί έχει κατι την οικογένειά του. Χωρίς επιλογές, πρέπει να σκεφτεί ένα νέο σχέδιο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο.

Κυνηγημένος από τον Ουμπέρ, ο Ασάν παλεύει να βρει τον Ραούλ, ενώ αποκτά έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Ουμπέρ.

Εργαζόμενες Μητέρες: Σεζόν 5 (15/6/2021)

Μια κωμωδία που φαίνεται πως έχτισε το δικό της κοινό στο Netflix επιστρέφει με την πέμπτη παρακαλώ σεζόν. Τέσσερις φίλες και εργαζόμενες γυναίκες που έγιναν πρόσφατα μητέρες έρχονται αντιμέτωπες με τις δυσκολίες και τον παραλογισμό της επιστροφής στη δουλειά, προσπαθώντας παράλληλα να διαχειριστούν την οικογενειακή και ερωτική τους ζωή.

Μαύρο Καλοκαίρι: Σεζόν 2 (17/6/2021)

Η αμερικανική σειρά που πραγματεύεται μια ακόμη Αποκάλυψη των Ζωντανών Νεκρών επιστρέφει.

Ο χειμώνας έρχεται με νέες προκλήσεις κατά την Αποκάλυψη των ζόμπι, καθώς πανικόβλητοι πτωματοφάγοι και βίαιες πολιτοφυλακές πολεμούν τους νεκρούς και τους απελπισμένους.

Το Δώρο: Σεζόν 3 (17/6/2021)

Μια ακόμη τουρκική παραγωγή που δείχνει πως μπορεί να ανταγωνιστεί με αξιώσεις άλλες σειρές του Netflix. Μετά τον Χακάν τον Προστάτη της Κωνσταντινούπολης, η γειτονική χώρα επιστρέφει με μια ακόμη σειρά φαντασίας και μυστηρίου που διανύει αισίως την τρίτη της σεζόν.

Προσπαθώντας να βρει την κόρη της, την Αντέν, η Ατιγέ αντιμετωπίζει ένα δίλημμα, καθώς σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να εκμεταλλευτούν τις κοσμικές δυνάμεις της Αντέν.

Ελίτ: Σεζόν 4 (18/6/2021)

Η ισπανική σειρά του Netflix με πρωταγωνιστές εφήβους δεν χρειάζεται συστάσεις και έρχεται να μας καθηλώσει για μία ακόμη χρονιά. Γκουθμάν, Σαμουέλ, Ομάρ και Άντερ επιστρέφουν για μια νέα περιπέτεια μυστηρίου.

Ο τρίτος κύκλος του Elite στο Netflix ολοκληρώθηκε, λύνοντας το μυστήριο της δολοφονίας του Πόλο. Λου, Νάντια και Κάρλα, δυστυχώς, αποχαιρέτησαν τους φίλους και τους τηλεθεατές τραβώντας τους δικούς τους δρόμους μακριά από το Λας Ενθίνας.

Ένας αυστηρός διευθυντής και τέσσερις νέοι μαθητές καταφθάνουν στο Λας Ενθίνας και μαζί τους έρχονται νέα ρομαντικά ειδύλλια, έντονες φήμες και ένα ολόφρεσκο μυστήριο.

Η Λίστα Α: Σεζόν 2 (25/6/2021)

Η φιλία και το θάρρος μιας παρέας εφήβων δοκιμάζεται σε ένα μυστηριώδες νησί όπου οι νεκροί δεν πεθαίνουν ποτέ.

Sex/Life: Σεζόν 1 (25/6/2021)

Το Sex/Life είναι η ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου ανάμεσα σε μια γυναίκα, τον σύζυγό της και τον πρώην της, που ρίχνει μια τολμηρή ματιά στη γυναικεία ταυτότητα και επιθυμία.

Η Μπίλι Κόνελι (Σάρα Σάχι) δεν ήταν πάντα μια σύζυγος και μητέρα που ασχολούνταν με τα οικιακά. Προτού παντρευτεί τον στοργικό και αξιόπιστο Κούπερ (Μάικ Βόγκελ) και μετακομίσει στο Κονέκτικατ, η Μπίλι ήταν μια ατίθαση κοπέλα που ζούσε στη Νέα Υόρκη με την κολλητή της τη Σάσα (Μάργκαρετ Οντέτ), που εργαζόταν πολύ και που “έπαιζε” ακόμα πιο πολύ.

Εξουθενωμένη από τη φροντίδα των δύο μικρών παιδιών της και νιώθοντας μια νοσταλγία για το παρελθόν της, η Μπίλι ξεκινάει να γράφει και να φαντασιώνεται τις παθιασμένες στιγμές που πέρασε με τον σέξι πρώην της, τον Μπραντ (Άνταμ Ντίμος), τον χωρισμό με τον οποίο δεν ξεπέρασε ποτέ.

Αλλά όσο περισσότερα θυμάται, τόσο περισσότερο αναρωτιέται πώς έφτασε στο σημείο αυτό — και, μετά, ο σύζυγός της βρίσκει το ημερολόγιό της. Η αλήθεια για το παρελθόν της Μπίλι θα ξεκινήσει μια σεξουαλική επανάσταση στον γάμο της ή θα την οδηγήσει πίσω στη ζωή που νόμιζε ότι άφησε με τον άντρα που την πλήγωσε;

Μαύρος Κεραυνός: Σεζόν 4 (29/6/2021)

Ο Τζέφερσον Πιρς είναι ένας παλαιστής με ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Κάποια χρόνια πριν απέκτησε μια υπεράνθρωπη δύναμη, που του επιτρέπει να συγκεντρώνει και να ελέγχει την ηλεκτρική ενέργεια, με την οποία προσπαθεί να κρατήσει την πόλη του ασφαλή.

Η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς φαντασίας του Netflix επιστρέφει. Νιώθοντας τύψεις, ο Τζέφερσον ορκίζεται να αφήσει πίσω του τις ηρωικές στιγμές. Αλλά νέες απειλές και μετάνθρωποι στο Φρίλαντ ωθούν και πάλι όλους τους Πιρς στη μάχη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!