Tι κι αν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ήταν ο… κακός του δαίμονας, μετρώντας απέναντί του μόλις μία νίκη σε επτά αγώνες;   

Ο… σεληνιασμένος Στέφανος Τσιτσιπάς απέδειξε στο Παρίσι ότι οι αρνητικές παραδόσεις είναι για να σπάνε και προχωρά ακάθεκτος στο Ρολάν Γκαρός!

Απέναντι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, κι έτσι με το σπαθί του ή για να ακριβολογούμε με τη ρακέτα του, αναδείχθηκε νικητής στον μεταξύ τους προημιτελικό, βλέποντας τις πόρτες της ημιτελικής φάσης του φημισμένου γκραν σλαμ να ανοίγουν διάπλατα γι’ αυτόν.

Ο «Στεφ», παίζοντας τένις αντιπροσωπευτικό της ποιότητάς του και δείχνοντας χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, κατάφερε να θέσει νοκ-άουτ τον Ρώσο και με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 7-5) κι έκλεισε θέση για τους «4» της διοργάνωσης, όπου την Πέμπτη (10/6) θα αντιμετωπίσει τον Ζβέρεφ, με στόχο ακόμη μία νίκη που θα του επιτρέψει να προκριθεί στον τελικό!


Ο Τσιτσιπάς έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και πήρε μία παλικαρίσια πρόκριση, προκαλώντας μάλιστα μεγάλο εκνευρισμό στον Ρώσο, στον οποίο μονίμως κάτι του έφταιγε στο ματς: από τα ball boys, μέχρι κάποιες φωνές που ακούγονταν και οι οποίες, όπως παραπονιόταν, τον αποσυντόνιζαν.

Προφανώς ο Μεντβέντεφ -που άλλαξε και ρούχα στη διάρκεια του αγώνα- δεν μπορούσε να αποδεχτεί την καταφανέστατη ανωτερότητα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, ο οποίος πήρε πανάξια το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά και συνεχίζει να ονειρεύεται στην πόλη του Φώτος.
Άξιο αναφοράς μάλιστα είναι το γεγονός ότι  αυτός θα είναι ο τρίτος σερί ημιτελικός Grand Slam και τέταρτος συνολικά για τον «Στεφ», ο οποίος προκρίνεται στους «4» του γαλλικού Όπεν για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Σε περίπτωση μάλιστα που ο «Tsitsifast» νικήσει και τον Γερμανό στην μεταξύ τους μονομαχία τότε θα αναρριχηθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης (σ.σ.: αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο 5).

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!