Το σκοτεινό κουβάρι του θανάτου και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, εκτιμούν ότι θα ξετυλίξουν άμεσα οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές, αξιολογώντας τα στοιχεία που αποκάλυψε, με το βασανιστικό τέλος της, η 9χρονη Τζωρτζίνα, στο δωμάτιο του Παίδων, πριν από δύο μήνες. Το άτυχο κοριτσάκι έμελλε να σηκώσει στους ώμους του, το βάρος όχι μόνο για την απόδειξη  του δικού του εγκλήματος αλλά και για την εξιχνίαση του θανάτου της μόλις 6 μηνών Ίριδας, τον Μάρτιο του 2021, αλλά και της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019.  

Το δολοφονικό σχέδιο που φέρεται ότι είχε καταστρώσει η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, οδηγώντας στο θάνατο το τελευταίο από τα τρία αδικοχαμένα κοριτσάκια, την 9χρονηΤζωρτζίνα, καταδεικνύει για τις Αρχές, την αποφασιστικότητα αλλά και τη μεθοδικότητα που χαρακτηρίζει την κατηγορουμένη. Μέσα από τη συμπεριφορά της, οι Αρχές, δημιουργούν το «ψυχογράφημα» της 33χρονης μητέρας, προσπαθώντας να «ξεθάψουν»  το συναίσθημα και κυρίως την «αχίλλειο πτέρνα» της με στόχο την ομολογία της.

Όσοι βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με την 33χρονη κατηγορουμένη, από τη σύλληψή της μέχρι και σήμερα, την περιγράφουν ψυχρή, απαθή και σε κάθε περίπτωση, συναισθηματικά αποστασιοποιημένη. Δίνουν δηλαδή την εικόνα μίας γυναίκας χειριστικής η οποία δύσκολα θα «σπάει» και θα ομολογήσει… Και για το μοναδικό πρόσωπο που δεν κρύβει την συναισθηματική εξάρτησή της, είναι ο 30χρονος πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης. Παρά τις κατά καιρούς αντιφάσεις της για τη σχέση που είχαν το τελευταίο διάστημα και τις «κρίσεις» που αντιμετώπιζαν στον γάμο τους, ο Μάνος Δασκαλάκης εξακολουθεί να είναι ίσως το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η «εξαφάνισή» του ωστόσο τα τελευταία 24ωρα, εγείρει ερωτήματα για το ποια θα είναι τελικά η στάση που θα τηρήσει, τόσο ως προς την εμπλοκή της συζύγου του, όσο και ως προς το δικό του ρόλο στην υπόθεση.

Το σίγουρο είναι πως τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονταν όλο αυτό το διάστημα, υπό το άγρυπνο «μάτι» της Αστυνομίας που αναζητούσε τον δράστη ή τους δράστες του ανεξήγητου, αιφνιδιαστικού και μυστηριώδους θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Παρά τις αρχικές κοινές τηλεοπτικές συνεντεύξεις του ζευγαριού, γρήγορα, ο Μάνος Δασκαλάκης αποτραβήχτηκε, αφήνοντας μόνη τη Ρούλα Πισπιρίγκου να «εκτίθεται» με δηλώσεις της στα ΜΜΕ. Ο ίδιος βέβαια δήλωνε πεπεισμένος για την αθωότητά της, σπεύδοντας έτσι να κλείσει κάθε κουβέντα για το θέμα.

Τώρα πια βέβαια, τα «μυστικά» της οικογένειας Δασκαλάκη, μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» της ανάκρισης. Όποιος ενδεχομένως συμμετείχε με οιονδήποτε τρόπο στη δολοφονία είτε παρείχε συνδρομή είτε συγκάλυψε παράνομη ενέργεια, αργά ή γρήγορα θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας.

Μέχρι τη Δευτέρα οπότε και θα απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έχει τον χρόνο πάντως  να «χτίσει» την υπερασπιστική  τακτική που θα ακολουθήσει στην ανακρίτρια. Η παραίτηση ωστόσο των δύο δικηγόρων που είχαν αναλάβει την υπεράσπισή της, του Απόστολου Λύτρα και του Νίκου Ιωάννου δεν αποτελεί τον καλύτερο «οιωνό» της ειλικρινούς  συνεργασίας που έχει μαζί τους, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία, όπως φαίνεται, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κινείται μάλλον απρόβλεπτα και μοναχικά…

Πηγή: zougla.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού