Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον επίσης προφυλακιστέο Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Οι δυο ηθοποιοί μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο με πάνω από 20 κρατούμενους καθώς οι φυλακές Τρίπολης δεν διαθέτουν ξεχωριστά κελιά.

Την περασμένη Δευτέρα τον Πέτρο Φιλιππίδη επισκέφθηκε στις φυλακές η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου. Η συνάντηση έγινε σε έντονα φορτισμένο κλίμα με τον ηθοποιό να καταρρέει και με την Ελπίδα Νίνου να του δίνει τον λόγο της ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί μαζί με τους δικηγόρους για να βγει από την φυλακή. Οι νομικοί του σύμβουλοι έχουν προσφύγει ήδη κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης και θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Η όλη διαδικασία μέχρι και την τελική απόφαση μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δυο μήνες. Γι΄αυτό και η σύζυγός του, του ζήτησε να κάνει λίγη υπομονή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε περίπτωση που η προσφυγή δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα τότε θα αιτηθεί την αποφυλάκισή του, ζητώντας να τεθεί σε καθεστώς επιτήρησης υπό το ηλεκτρονικό σύστημα γεωεντοπισμού, γνωστό ως «βραχιολάκι» και μάλιστα με δικά του έξοδα. Ο ηθοποιός θα ζητήσει να μείνει κρατούμενος στο σπίτι του, μέχρι να γίνει η δίκη του έτσι ώστε να γλιτώσει την παραμονή του στο κελί με άλλους 19 κρατούμενους. 

Τα ίδια βήματα ακολούθησε και ο Δημήτρης Λιγνάδης με το αίτημά του ωστόσο να απορρίπτεται. 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!