Σήμερα στα βορειοδυτικά θα υπάρξουν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Στα βόρεια θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός τις πρωινές ώρες .

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα δυτικά το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός είναι γενικά αίθριος. Το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα υπάρχει κυρίως στα δυτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά, βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Το θερμόμετρο θα δείξει από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία σημειώνεται 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός δείχνει να έχει νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις θα παρουσιαστούν, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα στη Θεσσαλία θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα έχουν βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και τα νότια πρόσκαιρα το πρωί 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα είναι από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός στην Κρήτη θα παρουσιάσει νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.  Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα κινηθούν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα παρουσιαστούν τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα έχουν  βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Το θερμόμετρο θα δείξει από 8 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα παρουσιαστούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά θα υπάρχουν σποραδικές καταιγίδες. Ο καιρός θα παρουσιάσει βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες θα παρουσιαστούν τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε δυτικούς
νοτιοδυτικούς, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!