Με ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό μήνυμα ο Πρίγκιπας Harry αποχαιρετά τον Πρίγκιπα Φίλιππο, τονίζοντας σε αυτό πως θα κρατήσει για πάντα μια θέση στην καρδιά του για τον παππού του.

Αναλυτικά, ο Πρίγκιπας Χάρι αναφέρει στη δήλωσή του:

«Ο παππούς μου ήταν ένας άντρας της προσφοράς, με τιμή και ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Ήταν αυθεντικός με κοφτερό μυαλό και μπορούσε να τραβήξει την προσοχή οπουδήποτε λόγω της γοητείας του – και επίσης επειδή ποτέ δεν ήξερες τι θα έλεγε στη συνέχεια. Θα τον θυμόμαστε ως τον πιο μακρόχρονο σύζυγο Μονάρχη, έναν παρασημοφορημένο στρατιώτη, έναν πρίγκιπα, έναν δούκα. Αλλά για μένα θα είναι πάντα ο παππούς μου.

Ήταν ένας βράχος για τη βασίλισσα, με απαράμιλλη αφοσίωση που στάθηκε δίπλα της για 73 χρόνια και ενώ θα μπορούσα να συνεχίσω να μιλάω για εκείνον, ξέρω ότι τώρα θα έλεγε σε όλους μας πιάστε μια μπύρα στο χέρι και συνεχίστε.

Έτσι, σε αυτό το σημείωμα, παππού, σε ευχαριστώ για την προσφορά σου, την αφοσίωσή σου στη Γιαγιά και για το ότι ήσουν πάντα ο εαυτός σου. Θα μας λείψει πολύ, αλλά πάντα θα σε θυμόμαστε, το έθνος και ο κόσμος, (καθώς και η μελλοντική εγγονή σου) και θα κρατάμε για εσένα πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας».

Ο Πρίγκιπας William από την πλευρά του δήλωσε σήμερα ότι θα του λείψει “ο παππούς” του Πρίγκιπας Φίλιππος, και τόνισε ότι ο εκλιπών δούκας θα ήθελε η οικογένειά του να συνεχίσει αυτό που κάνει.

«Η εκατονταετία ζωής του παππού μου καθορίστηκε από την υπηρεσία του, στη χώρα του και την Κοινοπολιτεία, στη σύζυγό του και βασίλισσα και στην οικογένειά μας», επισημαίνει ο δούκας του Κέιμπριτζ.

«Θα μου λείψει ο παππούς μου, όμως γνωρίζω ότι θα ήθελε να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Ο παππούς μου ήταν ένας εξαιρετικός άνδρας και ανήκε σε μια φανταστική γενιά», σημείωσε ο William.

«Η Catherine κι εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι εκείνος θα ήθελε και θα στηρίξουμε τη βασίλισσα τα επόμενα χρόνια», κατέληξε στις δηλώσεις του.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!