Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά την απολογία του ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή. Λίγο μετά τις 19:15, μετά από διάσκεψη τριών ωρών, ανακριτής και εισαγγελέας εξέφρασαν την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να προφυλακιστεί.

Μαζί του προφυλακίστηκαν και οι δύο συγκατηγορούμενοί του που εμπλέκονται και στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία. Ο τέταρτος κατηγορούμενος που  αντιμετωπίζει μόνο κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικά, αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης θα οδηγηθεί το πρωί της Κυριακής στον Κορυδαλλό, όπου θα παραληφθεί γύρω στις 8:30 – 9:00 από την ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι στιγμής, και θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα μπει στην ΣΤ’ πτέρυγα. Σημειώνεται ότι πριν από τη μεταφορά του στον Κορυδαλλό θα έχει κάνει μοριακό τεστ κορωνοϊού.

Οι άλλοι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση θα μεταφερθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου ο ένας και στις φυλακές Λάρισας ο άλλος.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Φουρθιώτης

Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε στα δικαστήρια το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, και σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, όπως επίσης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τη δικογραφία που έχει σχηματίσει το τμήμα δίωξης εκβιαστών, ο τηλεπαρουσιαστής φέρεται να σκηνοθέτησε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του στις 16 Απριλίου και την έκρηξη στις 22 Απριλίου. Ειδικότερα, φέρεται να ανέθεσε την υλοποίηση του σχεδίου στους δύο συγκατηγορούμενούς του, τον 48χρονο Γ.Σ. και τον 42χρονο Γ.Π.

Σκοπός του, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της έρευνας, ήταν να ασκήσει πίεση στις αρχές να του επαναφέρουν την αστυνομική φρουρά που του έχει αφαιρεθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!