Την προφυλάκιση των τριών από τους 6 ανήλικους συλληφθέντες για τον βιασμό του 15χρονου συμμαθητή τους στο Ίλιον, διέταξαν ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αφότου άκουσαν τις απολογίες τους.

Άλλοι δύο ανήλικοι θα απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη, ενώ ο έκτος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους διότι δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Του επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Οι τρεις ανήλικοι που κρίθηκαν προφυλακιστέοι αποδέχθηκαν εν μέρει τις πράξεις τους, ωστόσο υποστήριξαν ότι υπήρχε συναίνεση από την πλευρά του θύματος και απέδωσαν τις ενέργειές τους στο πλαίσιο ερωτικών πειραματισμών με εναλλαγή ρόλων. Υποστήριξαν επίσης ότι δεν υπήρξε απειλή και δεν χρησιμοποιήθηκε βία.

«Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν ερωτικά. Ο ένας το έκανε στον άλλο. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο… είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο ένας κατηγορούμενος, ενώ ο δεύτερος κατέθεσε πως τη δεύτερη φορά έσβησε αμέσως το βίντεο που είχε τραβήξει. «Αρνούμαι την πράξη του βιασμού. Δεν τον έχω αγγίξει. Δύο φίλοι μου με έπεισαν να τραβήξω βίντεο και μετά τους το έδωσα. Δε γνωρίζω τι το έκαναν από εκεί και πέρα. Τη δεύτερη φορά που κατέγραψα την πράξη, το έσβησα κατευθείαν».

Διαβάστε τη συνέχεια στο zougla.gr