Στη Γενική Αστυνομική διεύθυνση Αττικής προσήχθη αργά το μεσημέρι της Τρίτης 27 Απριλίου ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης. Παράλληλα φέρονται να έχουν εντοπιστεί και ήδη να ανακρίνονται ακόμα δύο άτομα, που εμπλέκονται στο συμβάν με τους πυροβολισμούς και την ομάδα ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον Μένιο Φουρθιώτη στο πλαίσιο ερευνών που κάνουν για την επίθεση με Καλάσνικοφ που έγινε στο σπίτι του στην περιοχή του Διονύσου αλλά και για τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Από το περιστατικό των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του παρουσιαστή οι αρχές είχαν περισυλλέξει 15 κάλυκες ενώ ο δράστης είχε καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Τα δύο περιστατικά συνδέονται με βάση σημαντικά στοιχεία, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ενώ ερευνάται η ενδεχόμενη εμπλοκή του παρουσιαστή με τα συμβάντα.

Την περασμένη Παρασκευή ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ενέπλεκε σε ανάρτηση του τον γνωστό παρουσιαστή με τα δυο περιστατικά λέγοντας επίσης ότι «είμαι δημοσιογράφος και όχι αστυνομικός. Ξέρω πως πολλοί είναι αυτοί που ενοχλούνται από τη δημοσιογραφία μου. Μπορεί να μην κινδυνεύω, αλλά δεν είναι δυνατόν να μη φοβάμαι. Οι μόνοι που δεν φοβούνται είναι οι βλάκες. Έμαθα πολλά χρόνια να ζω με το φόβο και να το διαχειρίζομαι. Δεν του επιτρέπω να με χειρίζεται».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαγωγή σημειώθηκε αφού το μεσημέρι της Τρίτης εισαγγελέας μαζί με αστυνομικούς μετέβησαν στο κανάλι Έψιλον στα Μελίσσια και ερεύνησαν το γραφείο του παρουσιαστή χωρίς ο ίδιος να βρίσκεται εκεί.

Πληροφορίες του zougla.gr αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνες και στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο. Από το γραφείο του παρουσιαστή έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του παρουσιαστή, την ώρα που μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί για να διεξάγουν έρευνες:

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!