Πρωταγωνιστής για μια ακόμη φορά, όχι στα γήπεδα, αλλά στο αστυνομικό δελτίο, ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη χθες το βράδυ μετά από καταγγελία της 28χρονης ομοεθνούς συντρόφου του, η οποία υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στις 8:25 η Πορτογαλίδα σύντροφος του Ρούμπεν Σεμέδο τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τής πήρε το κινητό τηλέφωνο ενώ την κλείδωσε έξω από το σπίτι.

Στις 22:35 μετέβη περιπολικό στην οικία του Σεμέδο, με τους αστυνομικούς να οδηγούν τον Πορτογάλο άσο και την 28χρονη σύντροφό του στο Τμήμα Αλίμου, όπου η δεύτερη του υπέβαλε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κρατήθηκε για περίπου δύο ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα και ακολούθως στη 01:00 με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή προκειμένου η κοπέλα να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, και αναλόγως των ευρημάτων θα εξαρτηθεί αν θα σχηματιστεί δικογραφία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!