Ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, οδηγήθηκαν οι τρεις «πελάτες» του Ηλία Μίχου σήμερα, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου λίγο πριν τις 12μ.μ.

 

Οι τρεις κατηγορούμενοι ηλικίας 33, 34 και 36 ετών έφτασαν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και καλούνται να απολογηθούν για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, καθώς μέσω εφαρμογών κανόνισαν να «συναντήσουν» το κορίτσι.

Είχαν συλληφθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο και είχαν πάρει αναβολή από την ανακρίτρια έως σήμερα.

Θα περάσουν διαδοχικά την πόρτα του ανακριτικού γραφείου για να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα που αφορούν στους βιασμούς του παιδιού. Και οι τρεις φέρονται να αρνούνται την κατηγορία που τους αποδίδεται. 

Δείτε τα πλάνα που εξασφάλισε η κάμερα της «Ζούγκλας» από την Ευελπίδων:

Η υπόθεση του 33χρονου – Ο τρίτος συλληφθείς

Στον ανακριτή έφτασε λίγο πριν τις 11:00 π.μ. του Σαββάτου, 15 Οκτωβρίου, ο 33χρονος που συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Σχεδόν μια ώρα αργότερα αποχώρησε από την Ευελπίδων, καθώς πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. 

Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και η προβλεπόμενη ποινή είναι τουλάχιστον δέκα έτη κάθειρξη.

Αποτελεί την τρίτη σύλληψη όσον αφορά την εν λόγω υπόθεση κακοποίησης και μαστροπείας.

Ο Αναστάσιος Λ. κατηγορείται πως κακοποίησε τουλάχιστον δύο φορές το κορίτσι, το οποίο «εντόπισε» μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί του στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος είναι κάτοικος Δυτικής Αττικής και δεν είναι παντρεμένος, ούτε έχει παιδιά. Πρόκειται για ιδιωτικό υπάλληλο και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και έναν υπολογιστή που βρήκαν στο σπίτι του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 33χρονου:

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη σύλληψη του Αναστάσιου Λ., αναφέροντας τα εξής:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Η υπόθεση του 36χρονου – Ο τέταρτος συλληφθείς

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής ο τέταρτος συλληφθείς για την υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. O 36χρονος πήρε προθεσμία για απολογία σήμερα, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου «Μεταξά» ο οποίος κατοικεί στα δυτικά προάστια. Έκλεισε το ραντεβού με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών και την βίασε στο αυτοκίνητο του στην περιοχή των Σεπολίων. Ο 36χρονος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (15/10). 

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο 36χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, και έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την απόλυση του. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής». 

Εκτός από τον 36χρονο υπάλληλο του νοσοκομείου Μεταξά, για την φρικιαστική αυτή υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής ακόμα τέσσερις συλλήψεις ανδρών. Πρόκειται για τον 53χρονο βιαστή – μαστροπό, Ηλία Μίχο και άλλους τρεις βιαστές – πελάτες, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη, τον 33χρονο Αναστάσιο Λ. και τον 34χρονο Ευθύμιο Κλωθάκη. Ο Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης έχουν ήδη προφυλακιστεί.

H υπόθεση του 34χρονου – Ο πέμπτος συλληφθείς

Στα χέρια των Αρχών για τη φρικώδη υπόθεση στον Κολωνό βρέθηκε ένας 34χρονος το απόγευμα της Κυριακής. Πρόκειται για τον Ευθύμιο Κλωθάκη που όπως αποδείχθηκε από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές, ήταν κι αυτός ένας από τους πελάτες στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο το τελευταίο διάστημα. 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν χειροπέδες στον 34χρονο άνδρα (γεννημένος το 1988), σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το απόγευμα της Κυριακής καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν επί πληρωμή το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν διαρρεύσει από τις αρχές, υπάρχουν επαρκή στοιχεία ότι ο συλληφθείς συνευρέθηκε τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη κατά την επιστροφή του από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα τη Γερμανία. Διατηρεί το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών σε οικογενειακή επιχείρηση μετάλλων, και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει πανεπιστημιακές σπουδές, ενώ η οικονομική επιφάνεια του ίδιου και της οικογένειας του, τού επιτρέπει να διάγει πολυτελή ζωή, στο εξωτερικό αλλά και στη Μύκονο. Όπως προέκυψε από τις αρχές, συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και από εκεί κατάφεραν οι αρχές να τον ταυτοποιήσουν.

Το Δελτίο Τύπου της ΓΑΔΑ για τη σύλληψη του 34χρονου:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!