Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip

Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip, δύο μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο που είχε ο τράπερ με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Όπως έγινε γνωστό τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,9%, με όριο το 0,5%/  Αυτό σημαίνει ότι ο τράπερ ήπιε περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν καλεσμένος.

Επίσης, όπως σημειώνεται στις εξετάσεις φάνηκε ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε άλλη ουσία.

Τι έδειξε η αυτοψία για την Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip

Όπως προέκυψε πριν από μερικές εβδομάδες, από την αυτοψία του πραγματογνώμονα της οικογένειας του Mad Clip, Παναγιώτη Μαδιά, η Porsche «φορούσε» λάστιχα Semi Slick, που είναι ειδικά κατασκευασμένα για αγώνες ταχύτητας.

Πρόκειται για λάστιχα τα οποία όταν έρθουν σε επαφή με το νερό κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα χάνουν την απόδοσή τους. Όπως είχαν πει στο Mega συνεργάτες του κ. Μαδιά, τα λάστιχα είναι κατάλληλα μόνο για στεγνό δρόμο και παρά το γεγονός πως ήταν περσινά, χωρίς σημαντικές φθορές, ήταν ακατάλληλα για οδήγηση μέσα στην πόλη.

Σημειώνεται πως ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους του και στους θαυμαστές του που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top