Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία η οποία διήρκησε πάνω από 7 ώρες, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 τα ξημερώματα η απολογία 59χρονου σταθμάρχη, ο οποίος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη το βράδυ της περασμένης Τρίτης (28/2).

Μετά το τέλος της απολογίας του σταθμάρχη, ο δικηγόρος του, Στέφανος Παντζαρτζίδης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τόνισε ότι «ο κατηγορούμενος είπε όλη την αλήθεια».

Ο συνήγορος του 60χρονου έκανε λόγο για “εποκοινωνιακή αλητεία” σχετικά με τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και κάνουν λόγο για “πάρτι” από τους εργαζόμενους του ΟΣΕ στον χώρο του σταθμού. Μάλιστα, υποστήριξε χαρακτηριστικά πως «ο σταθμάρχης ούτε έπινε, ούτε γλένταγε».

«Να καταθέσουν όσα ξέρουν οι θαμώνες της καφετέριας στον σταθμό της Λάρισας»

Σημειωτέον ότι ο συνήγορος ενός πολυτραυματία, Γιώργος Μπαρτζιώκης ισχυρίστηκε στον ΑΝΤ1, πως «από τις 6-7 το απόγευμα γινόταν ένα είδος πάρτι στον σιδηροδρομικό σταθμό, με προμήθεια διαφόρων ποτών από τη διπλανή καφετέρια». «Όλοι οι θαμώνες της καφετέριας θα πρέπει να πάνε στην αστυνομική διεύθυνση για να καταθέσουν τι έχουνε δει τις επίμαχες ώρες για τη μουσική και την οχλαγωγία», σημείωσε ο κ. Μπαρτζωκης, ενώ πρόσθεσε ότι πιστεύει πως «θα ανοίξουν τα στόματα και θα μιλήσουν πάρα πολλοί για το τι έγινε εκείνη τη βραδιά στο σιδηροδρομικό σταθμό Λάρισας». «Είναι σημαντικό ότι υπήρχαν πολλοί θαμώνες, η συγκεκριμένη καφετέρια δεν διαθέτει μουσική και σερβίρει μόνο καφέ», κατέληξε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο zougla.gr