Μέσα σε κλίμα οδύνης ο Ντιέγκο Μαραντόνα οδηγήθηκε τα μεσάνυχτα στην τελευταία του κατοικία.

Λίγο μετά τις 23:00 (ώρα Ελλάδας) η πομπή με το φέρετρο που μετέφερε τη σορό του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αναχώρησε από την Casa Rosada.

Υπό τη συνοδεία πάρα πολλών περιπολικών και μηχανών της αστυνομίας, κατευθύνθηκε προς το νεκροταφείο Jardín της Μπέλα Βίστα: στο τελευταίο… γήπεδο του μεγάλου αστέρα.

Ως γνωστόν, ο «Πίμπε Ντ’ Όρο» άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της περασμένης Τετάρτης μετά από έμφραγμα. Ήταν μόλις 60 ετών. Η υγεία του ήταν αρκετά επιβαρυμένη.

Πρόσφατα άλλωστε είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο και έκτοτε ανάρρωνε στην οικία του.  Άπαντες ήλπιζαν ότι και πάλι ο αντισυμβατικός «Ντιεγκίτο» με τη «χρυσή καρδιά» είχε «ντριμπλάρει» τον θάνατο.

Ωστόσο αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Έχασε τη μάχη για τη ζωή και έκανε όλη την υφήλιο να δακρύσει με το «φευγιό» του. Μία ζωή γεμάτη από δόξα, επιτυχίες, λεφτά, πολλά γκολ, αλλά και αμέτρητες καταχρήσεις.

Αυτές που τελικά επιβάρυναν αρκετά τον οργανισμό του Αργεντινού θρύλου, ο οποίος ταξίδεψε για τα γήπεδα του ουρανού, όπου θα κλοτσάει πλέον την αγαπημένη του μπάλα με τόσους και τόσους αστέρες του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο zougla.gr.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!