Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να μάθουν να ζουν κλεισμένοι σε ένα σπίτι, λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό, ο δισεκατομμυριούχος David Geffen αποφάσισε να είναι «απομονωμένος» σε ένα πλωτό παλάτι.

Το γιοτ του, Rising Sun, που αξίζει 590 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στην Καραϊβική.

Η ανάρτηση του ιδρυτή της DreamWorks- ο οποίος έχει περιουσία 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes- προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στα social media. «Ηλιοβασίλεμα χθες. Απομονωμένος στις Γρεναδίνες για να αποφύγω τον ιό. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς», έγραψε ο ίδιος στους 84.000 followers του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του γιοτ του και τον ήλιο να δύει στο φόντο.

Χρήστες των social media, έσπευσαν να επισημάνουν πόσο εκτός πραγματικότητας ήταν αυτή η ανάρτηση. «Ίσως αν έκανε μια μεγάλη δωρεά για ιατρικό προστατευτικό εξοπλισμό για τους φορτωμένους με δουλειά νοσηλευτές και γιατρούς μας δεν θα φαινόταν τόσο ελιτιστής κόπανος», ανέφερε χαρακτηριστικά κάποιος χρήστης.

Έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις, ο λογαριασμός του David Geffen στο Instagram δεν είναι πλέον διαθέσιμος. Ο Guardian επισημαίνει, προς υπεράσπιση του Geffen, ότι το ίδρυμά του τα τελευταία χρόνια έχει διαθέσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σίγουρα όμως, η ανάρτηση ότι βρίσκεται «απομονωμένος» σε ένα σούπερ γιοτ, που έχει 45 άτομα πλήρωμα, δεν είναι κάτι που αρμόζει εν μέσω πανδημίας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!