Kοντά στο μικρό νησί Πεζονήσι Ερέτριας βρέθηκε νεκρός από το λιμενικό σώμα, ο 77χρονος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης, που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φουσκωτό σκάφος βρέθηκε προσαραγμένο, από άλλο σκάφος, κοντά στη νησίδα Ασπρονήσι, χωρίς μάλιστα να επιβαίνει σε αυτό ο ίδιος. Η μηχανή του σκάφους δούλευε κανονικά, ενώ στο εσωτερικό του φουσκωτού βρίσκονταν δύο ψαροντούφεκα.

Η επιχείρηση του λιμενικού σώματος για τον εντοπισμό του πρώην υπουργού ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα με τη συμμετοχή δύο πλωτών και ιδιωτικών σκαφών ενός ελικοπτέρου του πολεμικού ναυτικού και ομάδας της Μονάδας Υποβρυχίων αποστολών.

Περίπου στις 8.30 το βράδυ το σώμα του πρώην υπουργού βρέθηκε κοντά στο νησί «Πεζονήσι» περίπου ένα μίλι μακριά από το σκάφος.

Σύμφωνα με στελέχη του λιμενικού, ο 77χρονος πιθανότατα γλίστρησε από κάποια αιτία από το σκάφος και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα το φουσκωτό να συνεχίσει την πορεία του.

Πάντως περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του πρώην υπουργού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Στις έρευνες συμμετείχαν πέντε πλωτά του λιμενικού, δύο ιδιωτικά σκάφη, ενώ είχε απογειωθεί ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!