Βασιλική Μιλλούση: Ανέλαβε πρόεδρος στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων

Βασιλική Μιλλούση: Ανέλαβε πρόεδρος στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, υπό τη νέα σύνθεσή της, αναδεικνύοντας ως πρόεδρο τη Βούλα Κοζομπόλη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΕ, η Βασιλική Μιλλούση θα αναλάβει το ρόλο της προέδρου στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

Η Επιτροπή Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την εκλογή των έξι μελών της Κέλλυς Αραούζου, Χρήστου Βολικάκη, Άγης Κασούμη, Βιργινίας Κραβαριώτη, Μαρίας Ντάνου και Κώστα Φιλιππίδη. Στην Επιτροπή μετέχουν τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ Βούλα Κοζομπόλη, Βασιλική Μιλλούση, Γιάννης Φουντούλης καθώς και ο Παύλος Καγιαλής, μετά την εκλογή του στην Επιτροπή Αθλητών των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Στη συνεδρίαση η Βούλα Κοζομπόλη ομόφωνα επελέγη ως Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών και μέλος στη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ. Η Βασιλική Μιλλούση αναλαμβάνει Πρόεδρος στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων.

Η Κέλλυ Αραούζου θα είναι μέλος στην Επιτροπή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, ο Χρήστος Βολικάκης και ο Κώστας Φιλιππίδης μέλη στην Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας, η Αγη Κασσούμη στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, η Βούλα Κοζομπόλη στην Επιτροπή Μάρκετινγκ και η Βιργινία Κραβαριώτη στην Επιτροπή Αθλητισμός και Περιβάλλον.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top