3 μυστικά που ξέρουν εκείνοι που επιτυγχάνουν

3 μυστικά που ξέρουν εκείνοι που επιτυγχάνουν
Δείτε ποια είναι τα life hacks που ακολουθούν εκείνοι που πετυχαίνουν.


Ξέρουν και αναγνωρίζουν το δάσος και όχι το δέντρο

Έχουν ευρύτερους στόχους στη ζωή τους. Προσπαθούν και δουλεύουν πάνω στην ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Φροντίζουν να παιρνούν αρκετό χρόνο με την οικογένεια χωρίς βέβαια να παραμελούν και τα πρότζεκτ τους.

Διαμορφώνουν καθημερινά το πλάνο ημέρας

10 λεπτά πριν πέσουν για ύπνο, ξεκλέβουν λίγο χρόνο και βάζουν τη μέρα τους και τις υποχρεώσεις τους σε μια λογική σειρά, ώστε ούτε να ξεχάσουν τίποτα, ούτε να “χαωθούν”. Το να ακολουθείς το πρόγραμμα που έχεις διαμορφώνσει σου δίνει αυτοπεποίθηση και δύναμη να βγάλεις με άνεση τη μερα, αφού κάνεις ξεκάθαρες τις προτεραιότητες στο κεφάλι σου. Μάλιστα δίνει ένα φοβερό boost στο να είσαι τυπική στις υποχρεώσεις σου, χωρίς να χάνεις ούτε δευτερόλεπτο από τη ζωή σου.
Δουλεύουν με deadlines

Σύμφωνα με την Joan Murphy την ιδιοκτήτρια τουfitness studio Frame που άλλαξε το παιχνίδι. Το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στα μικρά deadlines.

«Για μένα οι προθεσμίες που δεν χάνονται στο βάθος του χρόνου καταφέρνουν και με κρατάνε συγκεντρωμένη. Ξέρω πως στη δουλειά αποδίδω καλύτερα μεταξύ 7 με 11 το πρωί, αφού έχω απόλυτη πνευματική διαύγεια εκείνες έχω οργανώσει το πρόγραμμά μου σύμφωνα με αυτό. Δεν παραλείπω την καλή διατροφή και τη γυμναστική. Χρειάζομαι καθαρό μυαλό για πάρω αποφάσεις.»Πηγή: marieclaire.gr
Scroll To Top