Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις μετά το χωρισμό!

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις μετά το χωρισμό!
Βγαίνεις ραντεβού με κάποιον απλά για να βγεις, πριν να είσαι έτοιμη

Πάρε το χρόνο σου για να ετοιμαστείς για μία νέα σχέση. Δεν έχει καμία σημασία αν ο πρώην σου έχει ήδη προχωρήσει, ενώ εσύ όχι. Δεν μιλάμε για διαγωνισμό. Επικεντρώσου στον εαυτό σου και ασχολήσου με αυτόν. Συνειδητοποίησε όλα όσα έχεις μάθει από την προηγούμενη σχέση σου πριν προσπαθήσεις να μπεις σε μία άλλη. Αυτό το “ο έρωτας με έρωτα περνάει” μερικές φορές γίνεται ιδιαίτερα καταπιεστικό και οδηγεί σε λάθη και ανόητες σχέσεις που μόνο έξτρα απογοήτευση σου δίνουν.

Περιμένεις ο νέος άντρας να «γιατρέψει» την καρδιά σου

Το να γιατρέψεις την πονεμένη σου καρδιά εξαρτάται από σένα και μόνο. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι χωρισμένοι είναι ότι προσπαθούν να βρουν κάποιον να τους κάνει να νιώσουν και πάλι καλά. Πρέπει να νιώσεις πρώτα καλά μόνη σου για να μπορέσεις να βάλεις κάποιον καινούργιο άντρα στη ζωή σου και να μπορέσεις να ζήσεις κάτι ουσιαστικό, αληθινό και βαθύ μαζί του.Κατηγορείς για τα πάντα τον πρώην σου


Υπάρχουν περιπτώσεις που ο ένας μόνο είναι ο βασικός υπεύθυνος για το τέλος ενός γάμου ή μιας μακροχρόνιας σχέσης, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις φταίνε και οι δύο, ο καθένας έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης που οδήγησε στο οριστικό αντίο. Αν κατηγορείς για όλα τον πρώην σου και δεν αναζητήσεις και τα δικά σου λάθη, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις με τον σωστό τρόπο στη ζωή σου. Άσε που είναι εξαιρετικά πιθανό να επαναλάβεις τα ίδια λάθη και στην επόμενη σχέση.

Μην παίρνεις αποφάσεις από απόγνωση


Εμπιστεύσου την κρίση σου και όχι την καρδιά σου μόλις αρχίσεις ξανά τα ραντεβού. Αν αισθάνεσαι μοναξιά μπορεί να φερθείς με απόγνωση και να κάνεις επιλογές που ούτε σου ταιριάζουν, ούτε σε καλύπτουν. Άσε που με ένα “μαγικό” τρόπο οι περισσότεροι άντρες μπορούν να αντιληφθούν την απόγνωση και μερικοί την εκμεταλλεύονται κιόλας.

Μην προσπαθείς να προσποιηθείς πως είσαι κάτι άλλο από τον πραγματικό εαυτό σου

Οι φίλες σου, σου λένε “γίνε λίγο γατούλα, αυτό αρέσει στους άντρες” ή “γίνε λίγο bitch, αυτό γοητεύει τους άντρες” και ξαφνικά αρχίσεις και υποδύεσαι κάτι που δεν σου ταιριάζει. Όμως, δεν θα μπορέσεις να βρεις τον σωστό σύντροφο για σένα αν δεν είσαι ο εαυτός σου. Στο κάτω, κάτω θέλεις κάποιος να σε ερωτευτεί για αυτό που πραγματικά είσαι. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των πρώτων ραντεβού μετά από ένα χωρισμό είναι ότι οι γυναίκες προσπαθούν να είναι μία άλλη εκδοχή του εαυτού τους που δεν είναι 100% η πραγματική.

Σκέφτεσαι ότι το σεξ μπορεί να διορθώσει την μοναξιά σου

Μην νομίζεις πως το σεξ θα καλύψει το κενό που έχεις μέσα στην καρδιά σου. Αντιθέτως θα το κάνει πολύ μεγαλύτερο. Aπόφυγέ το μέχρι να είσαι απόλυτα έτοιμη. Το θέμα είναι να το κάνεις και να το απολαύσεις.
Scroll To Top