Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

Στην καθημερινή ζωή και στην ψυχολογία οι νάρκισσοι είναι εκείνοι που ερωτεύονται τον εαυτό τους σε βαθμό που δεν μπορεί κανείς να συγκριθεί μαζί τους. Η αλήθεια είναι πως όλοι μας έχουμε μια μικρή ή μεγαλύτερη δόση ναρκισσισμού.

Όσο αφορά την αστρολογία όλα τα ζώδια είναι νάρκισσοι, όμως κάποια μπορεί να έχουν λίγο πιο έντονο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Κριός


Ο Κριός είναι ένας από τους μεγαλύτερους νάρκισσους, όχι όμως όσο αφορά την εμφάνιση. Θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, είναι γεννημένος πρωταγωνιστής. Συνήθως οι συζητήσεις που ανοίγει αφορούν κάποιο κατόρθωμά του και πάντα αναφέρει πως είναι πρώτος σε όλα.

Λέων

Ο ναρκισσισμός είναι η δεύτερη φύση του Λέοντα και αφορά όλα τα επίπεδα, από την εμφάνιση μέχρι και την επιτυχία. Θέλει να δείξει9 σε όλο τον κόσμο τη δύναμή τους και πως είναι μοναδικός. Οι υπόλοιποι απλά τον ακολουθούμε ενώ βρισκόμαστε χιλιόμετρα πίσω του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι εγωιστής και νοιάζεται αρκετά για το πώς φαίνεται στους άλλους. Θέλει να τραβάει όλα τα βλέμματα και να είναι ο καλύτερος σε ό,τι έχει να κάνει με την επιτυχία. Μάλιστα είναι ικανός να μη λογαριάσει κανέναν και τίποτα προκειμένου να πετύχει. Επίσης πολλές φορές έχει μια τάση σνομπισμού σε όσους θεωρεί κατώτερους.
Scroll To Top