Αυτός ο λογαριασμός στο Instagram θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε το σώμα σας

Αυτός ο λογαριασμός στο Instagram θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε το σώμα σας

 

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να βελτιώσουμε το σώμα μας για να βγούμε στις παραλίες. Οι επισκέψεις μας στα γυμναστήρια αυξάνονται, οι δίαιτες και τα προϊόντα αδυνατίσματος αυξάνονται όπως επίσης και το άγχος μας.

Βιώνοντας όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα δεν καταφέρνουμε να περάσουμε καλά και να ξεγνοιάσουμε αυτό το πολυπόθητο καλοκαίρι που τόσο περιμένουμε. Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο μας πιάνει όλος αυτός ο πανικός αυτήν την εποχή? Για ποιο λόγο νιώθουμε τόση δυσφορία σχετικά με τα ίσως παραπανίσια κιλά μας;

Η Danae Mercer (@danaemercer στο Instagram), δημιουργός του Talking Out Loud YouTube channel, θέλει να μας υπενθυμίσει τι είναι πραγματικά σημαντικό και να αναδείξει την ομορφιά του κάθε σώματος.

Η ίδια γράφει φράσεις με θετικό πρόσημο πάνω στην πλάτη της για περάσει το μήνυμά της, ενώ καταδεικνύει επίσης σεξιστικές και ρατσιστικές συμπεριφορές. Δείτε μερικά από τα πιο δυνατά quotes της στο Instagram:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top