Η επιστήμη μόλις αποκάλυψε το στυλ του άνδρα που έχει στη φύση του τον γάμο

Η επιστήμη μόλις αποκάλυψε το στυλ του άνδρα που έχει στη φύση του τον γάμο
Ερευνητές των Hanken School of Economics, Aalto University του Ελσίνκι και Temple University της Φιλαδέλφεια, κατάφεραν να συνδέσουν την ανδρική νοημοσύνη με την τάση για δέσμευση, αναλύοντας και μελετώντας στοιχεία που αφορούσαν στο IQ, την οικονομική κατάσταση και το κοινωνικό status 190.000 ανδρών.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που προέκυψαν από το IQ των ανδρών αυτών, η ανδρική νοημοσύνη «χωρίζεται» σε τρεις κατηγορίες: Τη λεκτική (δυνατότητα ανάλυσης πληροφοριών και επίλυσης προβλημάτων βασισμένη στη λογική της γλώσσας), τη λογική (εμπειρία στην κατανόηση και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων) και την αριθμητική (προσέγγιση των πραγμάτων με μαθηματική ακρίβεια).Όπως υποστήριξαν οι επιστήμονες, οι άνδρες με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να παντρευτούν στο μέλλον είναι εκείνοι με τα υψηλότερα επίπεδα λεκτικής νοημοσύνης, ενώ όσοι έχουν υψηλό δείκτη IQ -ανεξαρτήτως κατηγορίας-, δύσκολα θα χωρίσουν πριν τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών έγγαμου βίου. Μπορεί, βέβαια, να μη χωρίσουν και ποτέ.

Στην περίπτωση που βιάζεσαι να ντυθείς νυφούλα, λοιπόν, άσε όλα τα υπόλοιπα ανδρικά χαρακτηριστικά και ξεκίνα να ψάχνεις… το είδος της νοημοσύνης του καλού σου.
Scroll To Top