Οι συμβουλές της Jennifer Garner για να διαχειριστείτε έναν χωρισμό

Οι συμβουλές της Jennifer Garner για να διαχειριστείτε έναν χωρισμό

 

Η Jennifer Garner , μετά από σχετική ερώτηση θαυμάστριάς της στο Instagram, μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Ben Affleck και τη δύσκολη περίοδο που βίωσε.

«Μακάρι να είχα την ευτυχία και την αίσθηση της ασφάλειάς σου», σχολίασε η Shayn Vitti Avila, follower της Garner στο Instagram και πρόσθεσε: «Δεν το λέω με φθόνο, γιατί φαίνεσαι καλός και ευγενικός άνθρωπος. Οι πράξεις σου αυτό δείχνουν.

Απλώς, βρήκα επιτέλους το κουράγιο να πω στον άντρα μου να φύγει από το σπίτι μετά από χρόνια συναισθηματικής κακοποίησης, και νιώθω ότι δεν θα ξαναβρώ ποτέ ευτυχία ή ασφάλεια. Νιώθω ηρεμία βλέποντάς σε αλλά ταυτόχρονα δεν πιστεύω ότι θα φτάσω ποτέ σε αυτό το σημείο. Αυτός είναι εκδικητικός και εγώ δεν έχω κανέναν. Γιατί τα λέω όλα αυτά σε μία ξένη; Πραγματικά δεν ξέρω».
 

Η Garner έσπευσε να απαντήσει σε αυτό το τόσο προσωπικό μήνυμα γράφοντας: «Λυπάμαι πολύ που φαίνεσαι τόσο στεναχωρημένη. Ελπίζω ότι έχεις στην ζωή σου δυναμικές γυναίκες που θα σού υπενθυμίσουν την δύναμη και την αξία σου. Ελπίζω, ακόμα, ότι θα μπορέσεις να ηρεμήσεις το μυαλό και την καρδιά σου με διαλογισμό, άσκηση ή τέχνη. Το γέλιο θα έρθει ξανά στη ζωή σου και, πραγματικά, αξίζει να παλέψεις γι’ αυτό. Μέχρι τότε, στέλνω όλη μου την αγάπη».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top