Πώς θα καταλάβετε αν σας αγαπάει ο σύντροφός σας;

Πώς θα καταλάβετε αν σας αγαπάει ο σύντροφός σας;


Στις μακροχρόνιες σχέσεις ανά διαστήματα δημιουργούνται προβληματισμοί , είτε από τη μεριά της γυναίκας είτε από τη μεριά του άνδρα.

Δείτε παρακάτω λοιπόν μερικά από αυτά:

1. Σε προστατεύει - Τσέκαρέ τον για να δεις τι θα κάνει σε μια δύσκολη κατάσταση. Θα σε προστατέψει ή θα σκεφτεί περισσότερο τον εαυτό του;

2. Ζητάει τη συμβουλή σου - Όταν ένας άντρας νoιάζεται θα ζητήσει οπωσδήποτε τη συμβουλή σου και θα περιμένει πραγματικά και ειλικρινά να δει τι θα του πεις.

3. Κάνει σχέδια για το μέλλον σας- Αν δεν ενδιαφέρεται καθόλου τότε σίγουρα δεν θα τον ακούσεις να λέει «θα μου άρεσε κάποια στιγμή να πάμε..εκεί».

4. Δεν ξεχνάει τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα - Όταν ξέρει ότι έχεις μια δύσκολη μέρα, ή όταν θυμάται ότι έχετε επέτειο γνωριμίας τότε σίγουρα αυτό κάτι σημαίνει για τα συναισθήματά του προς εσένα.

5. Θέλει να είναι κοντά σου - Είτε ξεκουράζεται στο σπίτι είτε βγει με τους φίλους του έχει την έννοια σου και θέλει να γυρίσει γρήγορα κοντά σου.

6. Θα σου κάνει κοπλιμέντα - Ή θα σου πει κάτι θετικό ή θα σε πειράξει. Όπως και να χει θα το δείξει το ενδιαφέρον του για σένα.

7. Θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένη - Αν δει ότι στεναχωριέσαι με κάτι θα κάνει ό,τι μπορεί για να σου φτιάξει τη διάθεση.

8. Σε αναφέρει στους φίλους του - Με το να το κάνει αυτό αποδεικνύει ότι σε έχει πάντα στο μυαλό του.

9. Σε προσέχει - Ακόμα και αν νιώθεις πως σε αμελεί εκείνος έχει τον νου του αν είσαι καλά ή όχι και αν σε δει λίγο πεσμένη θα σε πλησιάσει για να σε κάνει να χαμογελάσεις.

10. Ακούει όλα όσα έχεις να του πεις- Δεν σε διακόπτει συνεχώς, προσέχει τι του λες και θυμάται έστω τα μισά από όσα του είπες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top