Πώς θα ξεπεράσετε γρήγορα έναν τσακωμό με τον σύντροφό σας;

Πώς θα ξεπεράσετε γρήγορα έναν τσακωμό με τον σύντροφό σας;

Οι τσακωμοί στα ζευγάρι είναι πολύ συχνό φαινόμενο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα στη σχέση και άλλωστε οι τσακωμοί είναι πάντα ένας φυσιολογικός τρόπος για να βγει η ένταση από μέσα μας και να εκτονωθούμε.

Δείτε παρακάτω πώς θα  βάλετε τέλος σε έναν τσακωμό:

1. Συμφωνήστε ότι διαφωνείτε και ότι αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό στη σχέση σας. Όταν δεν μπορείτε να βρείτε ένα κοινό παρονομαστή στον τσακωμό σας τότε αποφασίστε ότι που και που θα διαφωνείτε.

2. Μόλις τελειώσει ο τσακωμό σας μείνετε για 30 λεπτά σε διαφορετικά δωμάτια ο ένας από τον άλλον και μετά από μισή ώρα να είσαι σίγουρη πως θα τα δείτε όλα με άλλο μάτι.

3. Μην χαρακτηρίζετε ποτέ τον σύντροφό σας. Να θυμάστε πως ένας τσακωμός μπορεί να σοβαρέψει πολύ μόνο όταν αρχίσουν οι σοβαροί χαρακτηρισμοί.

4. Όταν τσακώνεστε θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να βγάλει πάνω σας τα δικά του προβλήματα. Για παράδειγμα, αν σας χαρακτηρίσει με κάποιο επίθετο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το εννοεί. Μπορεί όμως μια δική σας συμπεριφορά να του θυμίζει μια συμπεριφορά μιας πρώην του ή της μητέρας του και αυτόματα να εκνευρίζεται χωρίς να του φταίτε εσείς σε κάτι. Αν συνειδητοποιήσετε ότι ισχύει αυτό το πράγμα τότε όλα θα πάνε καλά και δύσκολα θα εκνευρίζεστε από τις αντιδράσεις του καλού σας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top