Πώς θα νιώσετε καλύτερα μετά από έναν χωρισμό;

Πώς θα νιώσετε καλύτερα μετά από έναν χωρισμό;


Όλοι οι χωρισμοί είναι δύσκολοι και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο μαγικό κουμπί που να μας κάνει να ξεχνάμε κάποιον από τη μια μέρα στην άλλη.

Παρακάτω θα δείτε μερικά tips που θα σας κάνουν σίγουρα να νιώσετε καλύτερα ενώ ταυτόχρόνο μπορεί προσελκύσετε πιο γρήγορα μία καινούργια σχέση.

1. Μάθε την αξία σου
Έχεις συνειδητοποιήσει τι αξίζεις; Έχεις καταλάβει πόσο σπουδαία είσαι; Αν όχι, τότε πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου για να μπορέσεις να πιστέψεις περισσότερο σε εσένα.

2. Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου
Το να συγκρίνεις τον εαυτό σου με μια άλλη γυναίκα ή γενικότερα με άλλες γυναίκες δεν θα καταφέρεις τίποτα. Είσαι μοναδική, είσαι ξεχωριστή και αυτό πρέπει να γίνει το μότο σου από εδώ και πέρα.

3. Θυμήσου πως δεν είσαι μόνη
Οι φίλοι μας είναι στο πλευρό μας για αυτές τις δύσκολες στιγμές και σκοπός τους είναι να σε κάνουν πάντα να νιώθεις καλύτερα. Όσο άσχημα και αν νιώθεις αυτή τη στιγμή μια έξοδος με μια φίλη θα σε κάνει σίγουρα να νιώσεις έστω και λίγο καλύτερα.

4. Ξεκίνα να προσέχεις τον εαυτό σου
Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις μετά από έναν χωρισμό είναι διατροφή και γυμναστική. Για την ακρίβεια είμαι σίγουρη πως θα θέλεις να βυθιστείς μέσα σε έναν κουβά παγωτού και να μην κουνηθείς από τον καναπέ σου. Σκέψου πως όσο πιο γρήγορα αρχίσεις να φροντίζεις τον εαυτό σου τόσο πιο γρήγορα θα είσαι και πάλι έτοιμη για μια νέα σχέση.

5. Κλείσε διακοπές με τις φίλες σου
Τώρα είναι η ευκαιρία να ζήσεις ένα θεότρελο καλοκαίρι χωρίς να χρειαστεί να σκέφτεσαι τίποτα. Επικεντρώσου στο να περάσεις καλά και να βρεις ξανά τη χαμένη σου αισιοδοξία.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top