Πώς να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας

Πώς να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας

Ο βασικό λίθος για μια ευτυχισμένη ζωή είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας! Υποσχεθείτε σήμερα κιόλας στο είδωλο σας στον καθρέφτη ότι από αύριο θα ξεκινήσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας και θα κάνετε μια νέα αρχή.

Διατροφή

Φροντίστε επιτέλους τη διατροφή σας μαγειρέψτε κάτι για εσάς και τους φίλους σας πιο υγιεινό και πιο θρεπτικό. Πετάξτε τους καταλόγους από τα delivery της γειτονιάς .

Γυμναστική

Ξεκινήστε ένα νέο σπορ κολλήστε μια φωτογραφία ενός σουπερμόντελ στο ψυγείο, αγοράστε νεα gymwear, βάλτε στόχο να «πέσετε» ένα νούμερο στο τζιν.

Βάλτε τάξη

Βάλτε τάξη στην ντουλάπα σας και το σπίτι σας, ώστε να αποφύγετε εκείνες τις στιγμές έντασης και εκνευρισμού, όταν θέλετε να ετοιμαστείτε και δεν βρίσκετε τι να φορέσετε.

Ζητήστε ότι επιθυμείτε.

Μάθετε να ζητάτε και να διεκδικείτε αυτό που θέλετε. Ποτέ δεν είναι αργά αρκεί να το ζητήσετε

Ακούστε

Μάθετε να συζητάτε με φίλους, συγγενείς και το άλλο σας μισό και «να ακούτε».

Χαμογελώ περισσότερο

Μάθετε να χαμογελάτε να γλυκάνετε την καρδιά σας και να λέτε ευχαριστώ: αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που ευχαριστήσατε κάποιον για κάτι απλό.

Φροντίστε το σώμα σας

Κάντε εξετάσεις να δείτε που βρίσκεται η υγεία σας και αν έχετε πρόβλημα την φροντίζετε ιδιαίτερα. Και όταν λέμε υγεία, εννοούμε και τη σωματική αλλά και την ψυχική υγεία. Άρα λοιπόν, προσέχετε τη διατροφή σας την άσκησή σας, τον ύπνο σας σταματάτε το κάπνισμα και την κατάχρηση στο αλκοόλ.

Αντιμετωπίστε τις φοβίες

Αποφασίστε να αντιμετωπίσετε τις πιθανές σας φοβίες, μελαγχολικά ή καταθλιπτικά συμπτώματα, πιθανούς καταναγκασμούς που σας στερούν όχι μόνο την ελευθερία κίνησης και δράσης αλλά και κομμάτια της ψυχικής σας υγείας και ελευθερίας.

Scroll To Top