Τα γυναικεία χαρακτηριστικά στα οποία δεν αντιστέκεται κανένας άντρας!

Τα γυναικεία χαρακτηριστικά στα οποία δεν αντιστέκεται κανένας άντρας!

Μια γυναίκα μπορεί να είναι σέξι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ορίστε μερικά κόλπα που χρησιμοποιούν τα κορίτσια για να ενισχύσουν το σεξ απίλ τους.

Το δάγκωμα των χειλιών

Είναι μια κίνηση που κάνουν ακόμη και τα παιδιά και σημαίνει ότι είναι ενθουσιασμένα ή φοβισμένα. Στην προκειμένη περίπτωση, όταν το κάνει μια γυναίκα ευελπιστεί να προσελκύσει την προσοχή σου. Και ενδεχομένως το καταφέρνει.

Το απαλό δέρμα


Λίγα πράγματα μπορεί να είναι πιο ελκυστικά από μια γυναίκα με λείο δέρμα. Από τις εποχές των Ρωμαίων και των Αιγυπτίων, υπήρχε πολύ σοβαρός λόγος για τον οποίο τα κορίτσια αφαιρούσαν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Ένα αυστηρό χτένισμα

Ένα "σοβαρό" hairstyle κάνει όλη της την εμφάνιση περισσότερο businesslike αλλά ταυτόχρονα και πιο τολμηρή. Αφήνει εκτεθειμένο το λαιμό και τα αυτιά της, που συνήθως καλύπτονται από τα μαλλιά της.Το ασυνήθιστο look


Μπλε μαλλί, μανίκι- tattoo ή κάτι παρεμφερές μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να ξεκινήσεις συζήτηση με κάποια.

Ένα αντρικό πουκάμισο

Με το να φορά τα ρούχα κάποιου άντρα, μια γυναίκα δηλώνει μερικά πράγματα: «Σε θέλω κοντά στο κορμί μου» είναι η ακριβής δήλωσή της.

Η αυτοπεποίθηση

Όταν μια γυναίκα που είναι μουν... ε κούκλα, μπαίνει σε μια αίθουσα λογικό είναι να τραβήξει αμέσως επάνω της τα αντρικά βλέμματα. Όταν μάλιστα ξέρει να μη διαχέει υπερβολική αυτοπεποίθηση αλλά ακριβώς όση χρειάζεται, τότε γίνεται υπέρμετρα ποθητή.

Οι γυμνοί ώμοι

Oι εκτεθειμένοι ώμοι σίγουρα δίνουν μια αφορμή σε έναν άντρα να αγκαλιάσει με μεγαλύτερη ευκολία μια γυναίκα. Τα αντίστοιχα στυλ ενισχύουν τόσο τη σεξουαλικότητά της όσο και τη λεπτότητά της.Όταν ξέρει να φορά γόβες

Υπάρχουν γυναίκες που δε συμπαθούν ιδιαιτέρως τα τακούνια και υπάρχουν και άλλες που φορούν σχεδόν καθημερινά. Όταν λοιπόν μια γυναίκα θα αποφασίσει να φορέσει ψηλό παπούτσι, πρέπει να είναι σίγουρη πως θα επιτύχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Διαφορετικά καταστρέφει όλη τη μαγεία.

Η γοητευτική φωνή

Πάντα ήταν γοητευτικές φωνές όπως αυτή της Marilyn Monroe. Πολλές φορές μάλιστα, η φωνή μπορεί να επιδράσει ακριβώς όπως το Viagra.

Τα σαρκώδη χείλη

Τα γεμάτα και έντονα χείλη είναι ένα από τα βασικότερα σημάδια ελκυστικότητας σε μια γυναίκα. Αρκεί να μην το παρακάνει.Η κομψότητα

Φέρνει μια τέλεια ισορροπία: Δεν κάνει πλήρως εμφανή τη σεξουαλικότητα μιας γυναίκας, αλλά δεν την κρύβει κιόλας. Και ακόμη, αφορά ολόκληρη την εικόνα μιας γυναίκας, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται μέχρι την επιλογή των αξεσουάρ της.

Τα
αθλητικά κολάν

Συχνά μαρτυρούν πάρα πολλά για τη σιλουέτα κάποιας. Τα φορούν στο γυμναστήριο ή όταν πηγαίνουν για τρέξιμο, δίνοντάς τους επιπλέον λόγους για να τα επιλέγουν.

Οι φακίδες

Φαίνονται πραγματικά θηλυκές και κοσμούν αρκετά πρόσωπα. Μέχρι πριν λίγο καιρό πολλές προσπαθούσαν να βρουν τρόπους να τις κρύψουν. Πλέον είναι στη μόδα. Ειδικά για τα ginger girls.Το φυσικό makeup

Τα πολλαπλά στρώματα ποτέ δεν είναι προτιμότερα από τη φυσική ομορφιά. Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που υποστηρίζουν πως ένα επιτυχημένο φυσικό make up είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για να αναδείξει μια γυναίκα την ομορφιά της.

Τα γυαλιά

Μοιάζουν σαν να σου λένε πως απαγορεύεται η είσοδος, αλλά παράλληλα αφήνουν υποσχέσεις για το τι πραγματικά μπορεί να κρύβεται κάτω από αυτά. Και φυσικά έλκουν σαν μαγνήτης.

Το ειλικρινές χαμόγελο

Δεν είναι λίγες αυτές που φοβούνται να χαμογελάσουν. Κάτι τέτοιο, πιστεύουν, πως μπορεί να προκαλέσει πλήγμα στο image τους. Στην πραγματικότητα, οι άντρες λατρεύουν γυναίκες που δε φοβούνται να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους.
Scroll To Top