Ποια είναι τα πράγματα που αλλάζουν σε μία σχέση με το πέρασμα του χρόνου

Ποια είναι τα πράγματα που αλλάζουν σε μία σχέση με το πέρασμα του χρόνου

 

Όσο πιο πολύ περνάει ο καιρός σε μία σχέση τόσο θα βλέπεις πράγματα να αλλάζουν, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, αν και συνήθως δυστυχώς ισχύει το δεύτερο.

Τι το διαφορετικό συμβαίνει όμως;

1. Η προετοιμασία

Στην αρχή θέλεις να είσαι τέλεια και έτσι αρχίζεις να ετοιμάζεσαι ώρες πριν το ραντεβού. Στην πορεία, επειδή ο άλλος θα σε έχει δει και στα πιο κουρασμένα σου και θα θέλεις λιγότερο χρόνο. Αφού του αρέσεις, όπως είσαι.

2. Αγκαλίτσες στον ύπνο

Στην αρχή θα κοιμάστε συνέχεια αγκαλιά! Αλλά με τον καιρό, και λόγω ζέστης και άνεσης θα το αλλάξετε αυτό. Δε σημαίνει κάτι για τη σχέση σας.

3. Το φαγητό

Στην αρχή μπορεί να είναι λίγο παράξενο, αλλά στη συνέχεια θα είστε τελείως άνετη ο ένας με τον άλλο και θα τρώτε μαζί σαν καλοί σύντροφοι.

4. Η επικοινωνία

Με τον καιρό θα αποκτήσετε τους δικούς σας κώδικες και θα έρθετε αρκετά κοντά. Ένα νεύμα θα σημαίνει πολλά και τότε η σχέση σου θα είναι στα καλύτερά της.

5. Ειλικρίνεια

Θα χτίσεις γέφυρες και δεσμούς στη διάρκεια της σχέσης σου και έτσι θα είστε πολύ ειλικρινής ο ένας απέναντι στον άλλο!

6. Σεξ

Η σωματική επαφή θα γίνει ακόμα καλύτερη από ότι στην αρχή. Θα είστε πιο άνετοι και θα μπορείτε να λέτε ακριβώς τι σας αρέσει στο σεξ!

7. Πώς νιώθεις

Με όλα τα παραπάνω θα έχεις χτίσει έναν ισχυρό δεσμό που θα σου επιτρέπει να εκφράσεις ακριβώς πώς νιώθεις ανά πάσα στιγμή.

8. Η διάθεσή σου

Στην αρχή όλα θα είναι τέλεια και υπέροχα. Μετά, θα μπουν και οι πρώτες δυσκολίες, που είτε θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά, είτε θα σας απομακρύνουν και θα οδηγήσουν στον χωρισμό σας.

9. Η εμπιστοσύνη

Μετά από τόσο καιρό με τον σύντροφό σου έχεις αρχίσει να χτίζεις μία μοναδική αίσθηση εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Αν δε σου έχει δώσει και δικαιώματα για να μην τον εμπιστεύεσαι, τότε θα δεις ότι η ζήλια, η καχυποψία και ότι άλλο αρνητικό συναίσθημα, σύντομα θα εκλείψει!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top