Τι δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ σε μία σχέση;

Τι δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ σε μία σχέση;

Καμία σχέση δεν είναι εύκολη και όλες οι σχέσεις θέλουν συνεχή προσπάθεια. Για να καταφέρεις να μείνεις με τον σύντροφό σου πολλά χρόνια και να παραμείνετε ευτυχισμένοι πρέπει να φροντίζεις τη σχέση σου και να μην επαναπαύεσαι ποτέ.

Ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν πως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι να εκφράζουμε τακτικά τις ανάγκες μας στους συντρόφους μας και το ίδιο να ζητάμε να κάνουν και εκείνοι ως προς εμάς.

«Αν σταματήσεις να εκφράζεις τις ανάγκες σου στον σύντροφό σου, μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείς όλα όσα πιστεύεις σχετικά με τις ανάγκες σου, και τα πιστεύω που έχεις σχετικά με το αν ένας σύντροφος μπορεί να προσφέρει ανακούφιση στα προβλήματά σου», δηλώνει η ειδική σε θέματα σχέσεων Vienna Pharaon.

Όσο δεν εκφράζεις αυτά που θέλεις από τη σχέση σου τόσο πιο καταπιεσμένη θα νιώθεις και τόσο περισσότερο ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να καταλάβει τι χρειάζεσαι. Εσύ θα νευριάζεις περισσότερο, εκείνος δεν θα καταλαβαίνει τι πρόβλημα υπάρχει και η σύγκρουση δεν θα αργήσει να έρθει.

Καλό είναι να συζητάς με τον αγαπημένο σου όλα όσα σε απασχολούν, σε ήρεμους τόνους και να επιλέγεις πάντα τη σωστή στιγμή για να το κάνεις και όχι κάποια στιγμή που εκείνος είναι φορτισμένος και μπορεί να μην κατανοήσει όλα όσα θα του πεις.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top