Τι κάνουν οι γυναίκες αμέσως μετά τον χωρισμό

Τι κάνουν οι γυναίκες αμέσως μετά τον χωρισμό

 

Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος, ωστόσο πρέπει να σκεφτούμε ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.
Είτε η επιλογή ήταν δικής σου , είτε όχι, σίγουρα νιώθεις περίεργα, παρακάτω σου έχω 6 βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις ώστε να νιώσεις καλύτερα.


Εξαφάνισέ τον από τα social media

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για να παρακολουθείς το προφίλ του στα social media και στη συνέχεια να κλαις τρώγοντας σοκολάτες. Εξαφάνισέ τον και δε θα χάσεις. Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται λέει ο λαός.

Κλάψε

Κλάψε δραματικά, κλάψε κομψά, κλάψε και σαν μωρό. Το θέμα είναι να ξεσπάσεις. Και είμαι σίγουρη ότι θα το καταφέρεις.

Κάνε αποτοξίνωση

Μην επικοινωνήσεις για ένα μήνα. Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από το χωρισμό, αυτό είναι η επικοινωνία μετά από αυτόν. Και τι λέτε δηλαδή; Μου λείπεις αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί; Σε παρακαλώ πολύ κορίτσι μου. Μην ακούω τέτοια.

Εκείνη τη φωτογραφία με το μαγιό…

Ξέρεις εκείνη που φαίνεσαι κορμάρα και έχεις πάρει ύφος Kim Kardashian; Ναι εκείνη! Ήρθε η ώρα να την κάνεις φωτογραφία προφίλ. Είναι ακόμα χειμώνας; Ε και;

Γυμνάσου

Άσε χριστιανή μου το delivery και τα γλυκά και τράβα να γραφτείς σε κανένα γυμναστήριο. Όσο περισσότερο θα γυμνάζεσαι, τόσο περισσότερο θα φτιάχνει και η διάθεσή σου. Για να μη σου πω για το σώμα σου…

Ταξίδεψε

Τώρα είναι η ώρα! Πάρε τις κολλητές σου και κάνε επιτέλους εκείνο το ταξίδι που τόσο καιρό λαχταρούσες. Πίστεψέ με, ακόμα και λίγες μέρες να λείψεις, η ανανέωσή σου θα είναι απίστευτη.

Scroll To Top