Τι να προσέξετε πριν μπείτε ξανά σε μία σχέση

Τι να προσέξετε πριν μπείτε ξανά σε μία σχέση

Τι να προσέξετε πριν μπείτε ξανά σε μία σχέση!

Να έχεις ξεπεράσει τον τελευταίο χωρισμό σου

Πολλοί πιστεύουν πως για να ξεχάσεις έναν έρωτα, πρέπει να βρεις τον επόμενο. Δεν είναι απαραίτητα σωστό όμως και βέβαια δεν λειτουργεί για όλους, ειδικά αν μιλάμε για μια μακροχρόνια σχέση. Αν έχεις ακόμα κατάλοιπα από την προηγούμενη σχέση σου, θα τα κουβαλάς και στην επόμενη. Θα πρέπει να δημιουργήσεις χώρο στη ζωή σου για ένα νέο άτομο. Δες λοιπόν αν έχεις κάνει ήδη αυτά τα βήματα: 1. Τον έχεις διαγράψει από όλα τα social media. 2. Δεν τον σκέφτεσαι πριν πέσεις για ύπνο. 3. Δεν έχεις κρατήσει τίποτα δικό του στο σπίτι σου.

Να έχεις ανακτήσει την αυτοπεποίθησή σου

Μπαίνοντας σε μια σχέση με χαμηλή αυτοεκτίμηση, κινδυνεύεις να βλάψεις ακόμα περισσότερο την ήδη τραυματισμένη ψυχολογία σου και να οδηγηθείς σε ένα ακόμα χωρισμό. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και αγάπησέ τον, ξεπέρασε τα λάθη σου και μάθε να είσαι ευτυχισμένη μόνη σου. Δεν μπορείς να αναρωτιέσαι αν αρέσεις στους άλλους, θα πρέπει να είσαι σίγουρη για την αξία σου.

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου

Έχεις σκεφτεί γιατί θέλεις να ξαναμπείς σε μια σχέση; Επειδή νιώθεις μόνη, επειδή ζητάς μια τόνωση της αυτοπεποίθησής σου ή επειδή είσαι πληγωμένη; Χαμήλωσε τις προσδοκίες σου και σκέψου θετικά. Βγες ραντεβού, γνώρισε κόσμο και μην σκέφτεσαι συνεχώς το μέλλον. Τα πρώτα ραντεβού μπορούν απλά να σε οδηγήσουν σε ένα δεύτερο, μην τα βλέπεις σαν αρχή μιας σχέσης.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top