Το μυστικό της Michelle Obama για έναν επιτυχημένο γάμο

Το μυστικό της Michelle Obama για έναν επιτυχημένο γάμο


Η Michelle Obama κατά τη διάρκεια του πρόσφατου επεισοδίου του «The Michelle Obama Podcast», μίλησε ανοιχτά για τον γάμο της με τον Barack Obama και έδωσε μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Η Michelle Obama, μιλώντας με τον Conan O'Brien, ο οποίος είναι παντρεμένος από το 2002, είπε χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Barack έξω από το παράθυρο. Και το λέω αυτό γιατί είναι σαν να γνωρίζεις ότι τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάς. Και αυτές οι περίοδοι μπορούν να διαρκέσουν πολύ. Μπορούν να διαρκέσουν χρόνια».

Παρόλο που κάθε μακροχρόνια σχέση είναι γεμάτη προκλήσεις, τόσο η Οbama 56 ετών, όσο και ο O'Brien, 57, μίλησαν για το πώς οι προηγούμενες γενιές δεν ήταν πάντα τόσο ανοιχτές σχετικά με την πραγματικότητα του γάμου. «Νεαρά ζευγάρια, αντιμετωπίζουν αυτές τις προκλήσεις και είναι έτοιμα να τα παρατήσουν επειδή πιστεύουν ότι είναι πληγωμένα», εξήγησε.

«Και θέλω απλώς να πω, κοίτα, ακόμη κι αν ο Barack και εγώ υπήρξαμε διαλυμένοι καθ 'όλη τη διάρκεια του γάμου μας, έχουμε έναν πολύ δυνατό γάμο. Και αν το είχα εγκαταλείψει, αν είχα απομακρυνθεί από αυτό, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, τότε θα είχα χάσει όλη την ομορφιά που υπήρχε και εκεί », είπε η μητέρα δύο παιδιών.

Όσον αφορά ορισμένα στοιχεία που είναι σημαντικά όταν πρόκειται να βρείτε κάποιον με τον οποίο θα περάσετε μια ζωή, η Οbama παρομοίασε την επιλογή ενός συζύγου με την «επιλογή της ομάδας μπάσκετ σας».

«Αν φτιάχνεις μια ομάδα, τα άτομα με τα οποία θέλεις να κερδίσεις, θέλεις όλοι στην ομάδα σου να είναι δυνατοί, σωστά; Δεν θέλετε αδύναμους παίκτες, δεν θέλετε κάποιον στον οποίο να μπορείτε να κυριαρχήσετε», είπε.

«Επίσης, εάν συμμετέχετε σε μια ομάδα, πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε τα πάντα - ειδικά στο μπάσκετ, είναι σαν να μην επιλέγατε ποτέ κάποιον που να λέει κάνω μόνο ντρίμπλες. Δεν σουτάρω, δεν αμύνομαι, κάνω μόνο ντρίμπλες», εξήγησε.

Η συγγραφέας του Becoming τόνισε επίσης τη σημασία του να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο για να δείτε το άλλο άτομο «σε μια σειρά καταστάσεων». «Δεν υπάρχει κανένας μαγικός τρόπος να γίνει αυτό, εκτός από το να βρεις τα βασικά για να βρεις κάποιον, να είσαι ειλικρινής ότι θέλεις να είσαι μαζί του, να τον γνωρίσεις σοβαρά, να σχεδιάσεις να κάνεις μια δέσμευση, να δεις πού πηγαίνει», είπε.

Όπως συνέχισε η ίδια, «Την περασμένη εβδομάδα στο The #MichelleObamaPodcast, ο Conan και εγώ σκεφτήκαμε τους γάμους μας. Αυτή η σχέση μπορεί να είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη κομμάτια των ταυτοτήτων μας - μας φέρνει τόση χαρά, νόημα και υποστήριξη κάθε μέρα », έγραψε στο Instagram, παράλληλα με μια throwback φωτογραφία του εαυτού της και του Barack την ημέρα του γάμου τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top