Οι περισσότερες γυναίκες κάθε φορά που βρίσκουν έναν νέο σύντροφο και τους αρέσει πολύ, χάνουν τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να φρικάρουν τους άνδρες.

Τον πιέζεις να κάνετε σεξ

Ξέρω, το στερεότυπο θέλει τους άντρες να πιέζουν την κατάσταση σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ. Να σου θυμίσω εκείνη τη φορά που ήταν παραπάνω από εμφανές ότι θέλεις να τον πας σπίτι σου; Που του ζήτησες να ανέβει για ένα ποτό εκατό φορές;

Τον αγγίζεις υπερβολικά

Πώς εσένα δεν σου αρέσει να σε αγγίζουν άκυροι τύποι; Κάπως έτσι και εκείνου δεν του αρέσει να τον αρπάζεις από το χέρι και να τον ενοχλείς. Είναι προφανές στην τελική πως δεν ενδιαφέρεται.

Συνεχίζεις ακόμα και όταν δεν παίρνεις το πράσινο φως

Αφού βλέπεις ότι δεν τσουλάει το πράγμα, γιατί επιμένεις; Έτσι απλά κάνεις την κατάσταση άβολη.

Αν σου πει ότι έχει σχέση, είναι όχι

Γενικά η πιο συχνή ατάκα απόρριψης ενός άντρα είναι “ευχαριστώ, αλλά έχω σχέση”. Δεν υπάρχει λόγος να κάτσεις να το αναλύσεις. Είτε λέει αλήθεια είτε το χρησιμοποιεί απλά για δικαιολογία, η απάντηση είναι μια: Όχι.

Απαιτείς εξηγήσεις στο γιατί δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου

Πίστεψε με σε καταλαβαίνω. Είσαι οργισμένη και θες απαντήσεις. Αυτό όμως στην πραγματικότητα δεν έχει κανένα νόημα. Δεν είσαι “υλικό” για σχέση κατά τη γνώμη του, οπότε όχι, οπότε δεν έχει και σημασία να μάθεις τους λόγους. Δεν συντονίζονται τα θέλω σας. Πάμε παρακάτω.

Εμφανίζεσαι «τυχαία» όπου βρίσκεται

Μοιάζεις με τον περίεργο γείτονα που εμφανίζεται πίσω από πόρτες. Δεν είναι cool, δεν έχει πλάκα και πάνω από δύο φορές, δεν είναι σύμπτωση.

Του στέλνεις άβολα μηνύματα

Στείλε του μήνυμα όπως θα έστελνες και στον καλύτερο φίλο σου. Όχι πολλά emojis, περίεργες ερωτήσεις και άβολη γλώσσα.

Δεν καταλαβαίνεις πότε υπεκφεύγει

Αν ο τύπος αλλάξει θέμα για να αποφύγει το θέμα σεξ και σχέση, πάρε το μήνυμα. Προχώρησε τη ζωή σου.

Κάνεις post στα social media που τον αφορούν

Αυτό που απαντάς στη συμπεριφορά του με τραγούδι και caption που μόνο το όνομά του δεν γράφει, δεν έχει πλάκα. Σχεδόν καταντάει weird. Ξέρεις πολύ καλά πως έτσι δεν θα πετύχεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!